Artikeln innehåller reklamlänkar
HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

15 sköna och fina sommarklänningar för gravida

28 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
Sommarklänningar för gravida
Är du på jakt efter snygga gravidkläder? Se hit! Vi tipsar om säsongen 2020s finaste klänningar för gravida, allt från midi till maxi!
Annons

Det kan kännas tråkigt när magen växer och du inte längre får plats i dina vanliga klänningar. Men idag finns det så otroligt mycket att välja på när det kommer till sommarklänningar för gravida. Gillar du långa eller korta, färgglada eller svarta – det spelar ingen roll. Många varumärken har till och med egna mamma-kollektioner med mycket fint att fynda.

Gravidklänningar du kan använda länge

När du är som allra störst vill du ha sköna klänningar, i kanske en mjuk trikå. Men rätt långt in i graviditeten kan du använda vanliga omlottklänningar eller gravid-modeller som sitter lite tightare. Vi har scannat av nätet och hittat riktigt fina sommarklänningar för gravida, till både vardag och fest.

15 sommarklänningar för gravida

Skjortklänning som passar gravida

1. En somrig och skön skjortklänning från Happy Holly som du kan använda rätt långt in i graviditeten. Och när magen blir för stor är det bara att knäppa upp knapparna och ha en vit tight klänning under. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Rosa chiffongklänning för gravida

2. En härlig omlottklänning från Sisters Point med volanger, som passar bra både till vardag och fest. En modell du kan ha även efter din graviditet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Blommig klänning gravid

3. En gravidklänning från Asos Design med somrigt blommönster och v-ringning och knytning baktill. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Blommig sommarklänning för gravida

4. En vadlång gravidklänning i strukturmönstrad ljusrosa trikå. Den här klänning är både vacker och skön för en gravid att bära. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Röd sommarklänning för gravida från Asos

5. Ska du som gravid köpa en klänning till sommarens alla fester så är den här ett bra val. Snygg plisserad modell i en härligt röd nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Grön klänning för gravida

6. En mjuk och skön klänning från & Other Stories i khaki. Passar till vardags men även till fest med rätt accessoarer. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Flickig rosa gravidklänning

7. En rosa smockklänning med volang på ärmarna, från Asos Design. Perfekt på sommarens alla varma dagar! Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Glittrig grön gravidklänning

8. Den här paljettprydda maxiklänningen från Asos Design kan få varje gravid att känna sig riktigt uppklädd. Fin pingvinärm och omlott i midjan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Rosa manchesterklänning för gravida

9. En härlig vardagsklänning från H&M. Sydd av skön, stretchig bomullsmanchester i en härligt puderrosa nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Röd prickig gravidklänning

10. Den här orangea skaterklänningen är perfekt till sommarens fester. Med en överdel med volanger och bara axlar känns den festlig men fungerar även till vardags. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Glittrig festklänning för gravida

11. Glittrig trekvartsärmad omlottklänning från Maya. En god investering då den även går att använda efter din graviditet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Prickig gravidklänning från Asos

12. En härligt prickig omlottklänning från Blume Maternity med volanger på både ärmar och kjol. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Svart jeansklänning från Asos

13. En miniklänning i svart denim med knytning baktill, från Asos Design. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Blå gravidklänning från HM

14. En knälång klänning med puffärm, från H&M i klassisk mörkblå nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Röd gravidklänning med volanger

15. En tight modell från Noppies med volanger längs ärmöppningen i skön, stretchig trikå. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Foto: TT

Annons