Artikeln innehåller reklamlänkar
HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

13 sista minuter-klappar till hälsoentusiasten

18 dec, 2018 
Julklappstips hälsa träning
Julen närmar sig med stormsteg och du har inte fixat alla klappar än. Lugn, här tipsar vi om hälsosamma klappar som går att skriva ut direkt eller beställa med expressleverans!
Annons

1. Smart träningskort

Ett träningskort som Bruce, Swiftr och FitnessCollection gäller på många olika ställen och inspirerar din vän att prova på nya spännande träningspass. Boxning, racketsporter, bikramyoga, simning, löpargrupper, klättring, crossfit – utbudet är stort. Går att köpa månadsvis för den som vill prova på först.

2. Massage

De flesta som tränar uppskattar en skön massage och en genomgång av hur kroppen mår. Köper du på Bokadirekt kan din vän själv välja vilken behandling han eller hon vill ha.

3. Livsstilsplanerare

Bok Livsstil

Vid nyår vill alla sätta upp nya mål och visioner. Livsstilsbibeln hjälper till att konkretisera, visualisera och att följa upp mål och nya vanor under året. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

4. Hörlurar

Hörlur Sony Mässing

Musik eller en bra podd kan göra under för träningsmotivationen. Dessa från Sony har både fått riktigt bra ljudbetyd, sitter bra i öronen – och är snygga! Finns att köpa här

5. PT-timmar

Om din vän tränar på gym, köp en eller ett par PT-timmar, en perfekt start på det nya året.

6. Fin yogamatta

Yogamatta Grounded Factory

En fin yogamatta är inte bara för yogaälskaren utan även ett motiverande litet hörn för att köra ett styrke- eller tabatapass hemma. Den här med palmblad är från Grounded Factory. Finns att köpa här

Annons

7. Träningsväska

Ryggsäck

En fin väska som sväljer både datorn och träningskläderna är alltid uppskattat. Den här från Sandqvist ser dressad ut samtidigt som den sväljer mycket och går att expandera vid behov. Finns att köpa här (reklamlänk)

8. Food Pharmacy kokbok

kokbok food pharmacy

Förra årets stora snackis lärde oss allt vi inte visste om antiinflammatorisk mat. I den här uppföljaren finns frestande recept för en bättre maghälsa och ett sundare liv. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

9. Presentkort på matkasse

Matkassar är noga näringsberäknade och många av dem innehåller mycket grönt. En matkasse är ett perfekt hjälpmedel när vardagen snurrar igång i januari och det kan vara svårt att hitta fantasi och motivation att laga smart och hälsosam mat – något de flesta av oss gärna vill efter julens festligheter.

10. Minibands

minibands

Minibands må se oskuldsfulla ut, men de är fantastiskt effektiva träningsredskap! De gör det lättare att hitta rätt muskler och du kan anpassa träningen till att bli precis så lätt eller jobbig som du vill. Finns att köpa här

Annons

11. Bok Hjärnstark

Bok Hjärnstark

Alla som tycker om att röra sig kommer att uppskatta den här boken – eftersom den är en både peppande och mycket intressant fördjupning i hur motion ökar vårt välmående, gör oss mer stresståliga, förbättrar minnet och gör oss mer kreativa och intelligenta. Och vem vill inte få vatten på sin kvarn? Finns att köpa här (reklamlänk)

12. Tröja i ull

Tröja Kari Traa

En träningströja i merinoull håller dig lagom varm under de flesta av årets månader. Kari Traa har fina mönster på sina. Finns att köpa här

Annons

13. Massagekudde

Massagekudde

Sladdlösa Flowpillow har fått jättebra recensioner, då den tack vare stor kontaktyta och infraröd värme efterliknar sportmassage. Ökar blodcirkulationen och hjälper effektivt mot ömma triggerpunkter. Finns att köpa här

Läs mer:

18 julklappar till personen som älskar skönhet

16 personliga och fina smycken att ge bort i julklapp

Annons