QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Mia Parnevik hyllas av dottern för sin kroppspositiva inställning

09 mar, 2022 
Mia och Penny Parnevik
Penny Parnevik är en stark röst för sunda kroppsideal och delar ofta oretuscherade bilder på sin kropp i naturliga vinklar. I en ny film berättar hon om mammans syn på kroppen – vilket rör Mia Parnevik till tårar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoriaBrand logo
Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

Under året har Penny fått mycket hyllningar för sin avslappnade inställning och för att hon visar upp en kropp som följarna känner igen sig i, vilket såklart värmer. Men hon tycker samtidigt att det tråkigt att det ska behöva vara en stor grej.

– Jag önskar att det vore helt naturligt. Jag tycker alla influencers borde börja göra så. Det är tråkigt med dem som lever ett låtsasperfekt liv, när alla vet att det inte ser ut så, har hon tidigare sagt i en intervju i Expressen.

Aldrig haft så stora kroppskomplex

I samma intervju berättade hon också att den avslappnade inställningen till kroppen till stor del kommer från sin egen mamma Mia Parnevik, 54, och hennes sida av släkten.

Annons

– De bara är sig själva, de pratar aldrig om vikt på ett negativt sätt, de bara lever livet. Man äter det man vill äta och försöker vara hälsosam. Så jag har vuxit upp med det och aldrig haft så stora kroppskomplex.

”Så tacksam”

Nu är hon och mamma Mia Parnevik aktuella i en reklamfilm för Cubus där de sitter i underkläder och pratar om varandra.

– Jag är tacksam över att hon är så fri i sig själv, att hon är en sån mjuk, glad, fin, omtänksam dotter och jag är väldigt stolt och tacksam över henne. Hon är alltid sig själv, mest hela tiden, säger Mia Parnevik i reklamfilmen och ögonen tåras.

Till videon skriver Penny Parnevik att hon har fått mycket med sig från sin mamma.

”Tack vare henne har jag lärt mig att känna mig trygg, bekväm, och tacksam för min kropp. Vilken förebild att ha Mia Parnevik som mamma!”.

Men även Mia har inspirerats av sina döttrar och deras öppna relation till sina kroppar För några år sedan lade Mia Parnevik ut en bild på sig själv i badkaret där hon hyllade sina kurvor.

”Hej då självtvivel! Jag älskar att mina barn står upp för det de tror på och att göra gott. Jag älskar mig själv och mina kurvor och mitt högljudda skratt”, skrev Mia Parnevik på Instagram.

(I perioder har Mia Parnevik försökt gå ner lite i vikt, men har då alltid pratat om det ut ett hälsoperspektiv och för att känna sig starkare.)

Inspirerat av: Expressen,

Foto: TT/Instagram

Annons