Annons

Annons

Därför har mammans bild på förstörda makeupen skapat stor debatt

Därför har mammans bild på förstörda makeupen skapat stor debatt
Makeup-artisten och mamman Brittney Nelson förfärades över en hylla med förstörda produktprover på Sephora och la ut bilder på Facebook – där de snabbt blev virala.

När Brittney Nelson besökte sin lokala Sephorabutik i Georgia, USA, fick hon en chock. En hel hylla med prover på ögonskuggor från märket Make Up Forever hade totalförstörts av ett barn. Brittney, som själv har barn och jobbar som makeupartist, uppskattade värdet på de saboterade produkterna till 1 300 dollar – närmare 11 000 kronor.

Annons

Läs också: Mammans bilder av förlossningsdepression

Hon fotograferade förödelsen och la ut bilderna på Facebook, där hon också riktade skarp kritik mot barnets mamma.

Gilla MåBra på Facebook

”Make Up Forever-ögonskugga för 1 300 dollar förstördes ikväll av ett litet barn. Jag är säker på att barnet trodde att det var som fingerfärg och inte hade någon aning om hur illa han/hon uppförde sig. Inte kul med mängder av förstörd makeup och arg personal på Sephora. Mammor, vänligen handla makeup utan era småttingar. Det är inte roligt för er…eller dem…eller de dyra produkterna”, skrev hon.

Läs också: Här är mamman som härmar kändisarnas instagrambilder

Inlägget väckte snabbt stor uppmärksamhet – och debatt. Många förfärades över att mamman, som Brittney säger sig ha mött på vägen in i butiken, inte haft bättre uppsikt över sitt barn. Andra anklagar istället Brittney för att ägna sig åt ”mom-shaming” och poängterar att inte alla föräldrar har möjlighet att lämna bort sina barn för att kunna handla ifred.

Bilderna har i dagsläget fått drygt 21 000 kommentarer, bland annat kring att man måste ha förståelse för att ”barn är barn”. Vissa ifrågasätter också prisuppgifterna och menar att det inte kostar Sephora många kronor att ersätta produkterna. ”Det är bara smink, det är inte Jordens undergång”, skriver en kvinna.

Läs också: Mammans magbild delar nätet: ”Upprörande”

Foto: Sephora Källa: Littlethings.com

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Pappans bilder med dottern tar nätet med storm!

Läs också: Pappans bilder med dottern tar nätet med storm!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…