Annons

Annons

Smarta uppfinningen som löser blöjproblemet!

Det här kan vara den smartaste uppfinningen för föräldrar sedan nappen! Spana in det nya smarta, portabla skötbordet.


 

Portabelt skötbord

Portabelt skötbord

Hur smart är inte det här!?

Känner du igen bilden: Du står på knä inne på en offentlig toalett, du har lagt pappershanddukar på sitsen och din bebis på pappershanddukarna för att ni båda ska röra vid så lite ohygienisk yta som möjligt. Samtidigt som du håller en hand på magen på din ögonsten försöker du leta reda på en ny blöja i din överdimensionerade mammahandväska (som du inte heller vill ställa ner på det snuskiga golvet utan har kvar på axeln).

Annons

Så ser verkligheten ut för många föräldrar – inte minst för pappor som EXTREMT sällan har något skötbord inne på herrtoaletterna. Och finns ett sådant är det alltför ofta trasigt eller nersmutsat till den grad att golvet är att föredra… Eller som för det här paret: Bilen.

Skaparna bakom den här smarta uppfinningen, Mahnaz och Brenda Moosa, hade själva problemet med att hitta vettiga platser att byta blöjorna på sina små tvillingpojkar, länge var bilen den enda möjliga platsen.

Då är det tuffast att vara mamma

Lösningen blev att de själva skapade ett portabelt skötbord, Baby Change’n’go.

Den är ihopvikt inte större än en laptop, och du kan fästa den i dörren på toaletten eller vilken plats du nu väljer. Materialet är tåligt nylon, och produkten har genomgått omfattande säkerhetstester. Produkten finns ännu inte på marknaden – men håll ögonen öppna! Perfekta presenten på nästa baby shower kanske?

Källa: babychangengo.com

Se film om Baby Change-n-go nedan:

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…