Annons

Annons

3 gör-det-själv-klappar som garanterat gör succé

3 gör-det-själv-klappar som garanterat gör succé
Visst är det lika härligt att ge julklappar som att få dem. Särskilt när man har tillverkat dem alldeles själv! Här är tre svårslagna presenter ni kan skapa tillsammans.

Att få en julklapp som någon tillverkat själv blir en garanterat uppskattad gåva. Här är tre roliga varianter du kan pyssla fram tillsammans med dina barn:

Baka hemma och ät borta – Rocky road!

olika-recept-rocky-roads

Ingen jul utan dessa fantastiska chokladbitar som innehåller ett koncentrat av precis ALLT som är gott i skafferiet. Choklad med salta nötter, söt kola och fluffiga marshmallows…

Annons

Hitta receptet här!

Pärla riktiga armband – via telefonen!

pysselit

Gilla MåBra på Facebook

Låt barnen göra riktiga armband, utan att tappa en enda pärla på golvet! Med roliga appen Pyzzle It kan man skapa egna smycken, från att välja färg och slipa fram rätt finish på pärlorna till att ladda upp valfri bild till en fotoberlock. Det färdiga resultatet postas sedan hem till brevlådan. Läs mer om appen här!

Färga om handdukar och tygservetter!

handduk

Karin driver Pysselbolaget tillsammans med dottern Freja – en guldgruva för alla som älskar pyssel! Ett av deras jultips är att doppa handdukar i textilfärg, så här enkelt gör du det.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…