Annons

Annons

”Vilket mellanmål är bäst?”

Hur stillar man eftermiddagshungern bäst? Vår dietist Susanne Gustafsson guidar dig rätt bland alternativen!

Yoghurt med fiberrik müsli är ett av många smarta alternativ!

” Jag äter en bra frukost och en ordentlig, hemlagad lunch på jobbet varje dag. Eftersom jag ofta jobbar sent kommer jag hem först runt 19.30. Då är jag jättehungrig då! Därför brukar jag köpa risifrutti som litet eftermiddagsmål. Är det ett bra mellanmål, tycker du? Ibland äter jag bara en banan som mellanmål men den gör mig inte tillräckligt mätt…” skriver signaturen Ann.

Annons

Läs Susanne Gustafssons svar här!

Vår populära receptbank växer så det knakar. Nu trängs över 2 500 sunda recept bakom sladdarna – klicka här för att se våra mellanmålstips!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


AnnonsAnnons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…