BMIGå upp i viktGå ner i viktLCHFPeriodisk fastaFettförbränning

Föreläsning om 5:2 på MåBra-kvällarna!

14 okt, 2013 
Vår viktcoach Marie Tegnér, som bloggar om sitt 5:2-liv här på mabra.com, är en av talarna på höstens kommande MåBra-kvällar. Delar av hennes föreläsning kommer handla om 5:2-dieten, passa på att boka din biljett här!
Annons

”Det är så kul att få vara ute och förmedla hur bra man kan må genom att äta vettigt och röra på kroppen och nu har jag ju ännu ett brännhett ämne att berätta om. Med det enorma intresset för 5:2-metoden kommer självklart en del av föreläsningen att handla om detta. Jag har då halvfastat mig igenom 6 månader och jag vill gärna berätta om hur jag har gjort och hur det har påverkat mig!”, skriver hon.

Förra årets biljetter sålde slut på nolltid – passa på att läsa mer om kvällarna i Stockholm och Göteborg här >> boka här!

Mia Törnblom är också en av föreläsarna på MåBra-kvällarna.

Välkommen att boka höstens MåBra-kvällar!

Vi hälsar er varmt välkomna till två kvällar fulla av föreläsningar, skratt och överraskningar. Vi bjuder på tilltugg och något gott att dricka – och lyxiga goodiebags såklart. Passa på att boka redan nu – antalet platser är begränsat!

Tid och plats:

Stockholm:

Måndagen 21 oktober

Annons

Chinateatern, kl 18-21.00

Göteborg:

Tisdagen 29 oktober Folkets hus Draken, kl 18-21.00

Boka dina biljetter här!

Om kvällens föreläsare:

Mia Törnblom Mia är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Ingen kan som hon prata om skillnaderna mellan självförtroende, självtillit och självkänsla. Nu kommer hon med ett nytt föredrag där hon samlat det bästa från sin repertoar.

Marie Tegnér

Energiknippet Marie Tegnér, viktcoach på MåBra, föreläser flitigt om motion, mat och viktvänlig livsstil. Lyssna på hennes egna upplevelser från tiden som överviktig och ta del av hennes framgångsrecept för smalare midjor och gladare smaklökar. Marie kommer bland annat att dela med sig av erfarenheterna från den omtalade 5:2-dieten som hon provar just nu.

Pris:

Endast 495 kronor* per person. I priset ingår inspirerande föreläsningar, mingel med föreläsare och delar av redaktionen samt enklare mat och dryck. Dessutom få alla besökare en goodie bag fylld med härliga produkter.

* Bokning sker via Ticnet och en administrationsavgift om 35 kronor tillkommer.

Så här såg det ut på vårens MåBra-kvällar!

Boka:

Du kan också ringa 042-444 30 31 för frågor rörande programmet. Observera dock att bokning endast kan göras via webben.

OBS! Tänk på att det är begränsat antal platser.

Josefine Sundström, känd programledare och hyllad författare, är konferencier både i Stockholm och Göteborg.

På båda kvällarna medverkar också MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg.

Annons