Fatrex: Bränn fett med ny svensk supermetod

kvinna som är ute och springer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Du hör det överallt: Aldrig har vi varit så tjocka som nu. 46 procent av kvinnorna i Sverige är överviktiga eller feta. Orsaken är en stilla sittande livsstil och obegränsad tillgång till mat.

Hur bränner man fett effektivt?

Det klassiska rådet för att bli av med extrakilona är att ändra kosten och börja motionera. Men det är viktigt hur man motionerar och vilken diet man väljer.

– Det effektivaste sättet för att bli av med övervikten förutsätter fyra komponenter – styrketräning, fettförbränningsträning, träning av förmågan att bränna fett och en proteinrik lågkaloridiet, säger Michail Tonkonogi, som är professor i medicinsk vetenskap vid Högskolan i Dalarna och som bland annat tränat OS-stjärnor.

Tillsammans med sjukgymnasten och forskaren Helena Bellardini har han skrivit boken Träna bort övervikten med Fatrex. Konceptet Fatrex, Fat Reducing Exercise, bygger på vetenskapliga studier och egna erfarenheter.

– Du kommer att snabbt få resultat om du följer instruktionerna någorlunda. Första veckan kanske du går ner fyra kilo och tänker: Jag kommer att vara Angelina Jolie om fyra veckor. Men i början blir du mest av med vatten. En medelålders överviktig kvinna kan gå ner 0,5 till 1 kilo i veckan på det här sättet.

Här berättar professor Michail Tonkonogi hur du ska tänka, göra, träna och äta för att bränna fett och komma i form. Inget av detta kräver heroiska insatser. Allt du behöver göra är att följa schemat och instruktionerna.

Fatrex: Så ska du äta & träna för att boosta din förbränning

Bränn fett

Med fyra effektiva nycklar kan du snabbt lära kroppen att maxa fettförbränningen. Så här fungerar metoden som ger snabb effekt på både vikt och hälsa:

Läs mer: Fatrex: Så ska du äta och träna för att maxa din förbränning

Bränn Fett – tappa kilon med vår webbguide!

Bränn fett med Leila Söderholm

Gå ner 5 kilo på 2 veckor genom att vrida upp din fettförbränning! Tillsammans med MåBra och ledande experter kan du tappa kilon enkelt och effektivt.

Du får:

  • Kost- och träningsplan för en rivstartsvecka
  • Kost- och träningsplan för två fettbrännarveckor
  • Nya rön och ovärderliga fakta om fettförbränning
  • En online-träningsvideo med personliga tränaren Leila Söderholm

Just nu-pris 249 kronorläs mer och börja direkt här!

Redaktionens tips
Dela på: