Anna Books nytändning efter Biggest loser: "Jag är jättelycklig"

I vanliga ”Biggest loser” är det gemene man som får hjälp till en sundare livsstil. I år har konceptet dock fått en ny twist under namnet ”Biggest loser VIP” där kändisar ska få hjälp att välja en sundare livsstil. Deltagarna tränas av Mikael Hollsten och Anna Brolin är programledare. Dessutom finns överläkare Stefan Branth och näringsfysiologen Kristina Andersson på plats för att stötta.

Inspelningarna, som omgärdats av stort hemlighetsmakeri, avslutades i början av juni. Enligt Hänt finns Runar Sögaard, 49, stylisten Jonas Hallberg, 46, med bland de kändisar som kämpar mot kilona.

Läs också: Anna Toledo Book drabbad av obotlig PCOS

Den enda bekräftade deltagaren är dock Anna Book.

”Mår jävligt bra”

Och hon är av allt att döma nöjd med resultatet.

– Jag mår jävligt bra. Jag är jättelycklig och går bara runt och ler hela tiden. Jag känner mig positiv och hoppfull om framtiden, säger Anna Book till Aftonbladet.

På sitt eget Instagram-konto har artisten lagt upp bilder på sitt nya jag. Anna Book har inte bara gått ned i vikt, utan har även fixat ögonbrynen, tänderna och lagt sig till med en kortare frisyr. Hon beskriver deltagandet i Biggest loser VIP som en tuff resa med hårda insikter. Samtidigt som hon nått en bit på vägen mot målen finns det saker kvar att förändra.

Läs också: Leif GW Persson har gått ner 22 kilo

”Piggare och gladare”

Men bildtexten ”Njuter av mitt nya liv” skvallrar om nyfunnen självkänsla.

– Jag är supernöjd. Det här är något jag trivs väldigt bra med och jag tycker att jag ser piggare och gladare ut, säger Anna Book till tidningen.

I ett annat inlägg berättar Anna Book om sina nya porslinskronor. Någonting hon planerat att göra sedan flera år tillbaka som nu blivit bländvit verklighet.

– Älskar mitt brilliant smile 😁

”Biggest loser VIP” sänds i TV 4:s systerkanal Sjuan i höst.

 

Biggest loser: Därför går deltagarna upp i vikt igen

Läs också: Biggest loser: Därför går deltagarna upp i vikt igen

 

Annons:

Naturdiet har smarta måltidsalternativ för dig som söker en fullvärdig måltid eller ett näringsrikt mellanmål i farten. Alltid med ett högt proteininnehåll, lågt energiinnehåll men fullt av vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Naturdiet är det smarta och enkla valet för dig som vill leva en hälsosam livsstil!   

Läs mer på www.naturdiet.se

Utvald läsning