Anis don Demina om viktnedgången och flickvännen Filippa

Anis don Demina visar upp viktnedgången

Videon kunde inte hittas

Under Melodifestivalen 2020 gick Anis don Demina hela vägen till final med bidraget "Vem e som oss".

I år är han tillbaka som programledare – och det är med en stor livsstilsförändring i bagaget. När coronapandemin ledde till inställda turnéer och spelningar blev 2020 istället året då han började en enorm viktresa. I januari 2020 satte han som mål att gå ner 30 kilo till sommaren.

Anis don Demina om viktnedgången

På bland annat Instagram och YouTube har man under året kunnat följa hans stora förvandling. I Nyhetsmorgon i slutet av sommaren 2020 berättade Anis don Demina att han hade lyckats gå ner de 30 kilona.

– Man får se det positiva i det, jag tog tillfället i akt. Jag hade inte gjort det om det hade varit som vanligt. Tvärtom, sa han då, och syftade till den inställda sommarturnén.

Och viktnedgången har fortsatt efter det, mycket tack vare hårt arbete med både kost och träning – och även det nyvunna intresset för att spela padel.

– Det har blivit träning för mig, jag har gått ner 35 kilo av det. Eller ja, det har varit en bidragande faktor. Från januari tills nu har jag spelat padel tio timmar i veckan, berättade han Musikhjälpens sändning tidigare i år.

Här berättar Anis don Demina själv om hur han gått ner i vikt med hjälp av kost, träning och padel.

Anis don Demina tillsammans med Filippa

Det är inte bara hälsan som verkar vara på topp för Anis don Demina just nu, utan även kärlekslivet. För ett par månader sedan träffade han flickvännen Filippa Toremo, något han också delat med sig av på Instagram.

I en intervju med Expressen säger Anis Don Demina att allt känns bra, att Filippa är ”världens snällaste”, att de träffades via gemensamma kompisar.

Inför Melodifestivalens andra deltävling på lördag hälsar han via Instagram:
"Formen är på topp och jag känner mig så redo inför lördag!"

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)