Träna hemmaTräningsprogramTräna utomhusVandringYogaMåbra-resan

Till dig som springer Tjejmilen med oss!

31 aug, 2016 
Spring med MåBra-laget! Tillsammans med Mia Törnblom och Leila Söderholm får du pepp för både knopp och kropp.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

För fjärde året i rad är MåBra stolt sponsor av Tjejmilen, Sveriges största idrottsevenemang för kvinnor. Loppet, som är Sveriges största idrottsevenemang för kvinnor, går av stapeln lördag 3 september 2016.

tjejmilen2

Snart smäller det!

På lördag 3 september är det dags för årets upplaga av Tjejmilen. Du som anmält dig via MåBra springer med Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin i det superpeppade MåBra-laget.

Här hämtar du ditt linne

Du kan dessutom hämta upp ett fint löparlinne från Daily Sports – det gör du samtidigt som du hämtar ut din nummerlapp i Danicahallen (Östermalms IP).

Kom till MåBra:s monter på mässan och pricka av dig på listan för att få ditt linne. (Springer du sedan loppet i det väntar en härlig goodiebag!)

Annons

Här ses vi – innan och efter loppet:

De allra flesta av oss springer i startgrupp 10, med start 14:15 – men vi är på plats (se karta) från klockan 12:00 för att hinna umgås och komma i stämning.

Vi har vår samlingsplats utanför sponsortälten (se bifogad karta). Där kan vi peppa varandra innan startskott och dunka varandra i ryggen när vi gått i mål. Det är också där du får din goodiebag när loppet är avklarat.

tjejmilen

 

 

Fåtal platser kvar!

Låt Mia Törnblom och Leila Söderholm peppa dig hela vägen i mål! Om du anmäler dig via länken nedan ingår du i MåBra-laget tillsammans med dem. Boka din plats idag och ingå i ett glatt och välkomnande gäng som kommer peppa varandra innan, under och efter loppet!

 

tjejmilen-linne

Base Tank från Daily Sports är ett snyggt och stilrent träningslinne i quick dry material som är perfekt för löpturen. Linnet finns i flera snygga färger och blir ditt om du anmäler dig via MåBra!

Annons

Inga extra avgifter utöver Tjejmilens egen anmälningskostnad tillkommer. Du avgör själv om du vill ha tidtagning eller fun run, för att kunna springa tillsammans rekommenderar vi startgrupperna 9-10. Anmäl dig redan idag via länken nedan– antalet platser är begränsat!

Anmäl dig här: Ja, jag vill springa med MåBra-laget

Psst! fåtal platser kvar. Vill du springa med oss? maila [email protected] för att knipa en sista plats!

Mia Törnblom: Det är omöjligt att misslyckas!

mia

Du ska springa Tjejmilen med oss, hur känns det?

– Jag är taggad till tusen! Jag har sprungit loppet tidigare och har verkligen börjat längta tillbaka. Och att få göra det med ett MåBra-lag känns jättekul. Eftersom jag varit med på de magiska MåBra-kvällarna länge så har vi blivit som ett litet gäng, och dessutom är tidningens läsare och publik så härliga. Sedan är det bra att gå ut så här offentligt och säga att jag ska springa, för då gäller det att jag håller vad jag lovat.

Annons

Vad är ditt mål?

– Jag har aldrig sprungit Tjejmilen under en timme och kommer nog inte att göra det den här gången heller. Det vore kul att göra det någon gång, men det är inte det viktigaste. Jag är motionär och kommer att springa därefter. Det här är inget ställe att slå rekord, utan det är bättre att njuta av folkfesten i stället.

Leila Söderholm: Jag kommer att heja fram alla!

leila


Du ska också springa Tjejmilen med MåBra, hur känns det?

– Det känns enormt roligt att få springa med ett härligt gäng tjejer. Tjejmilen är en folkfest och en ren fröjd att springa, jag älskar alla starka kvinnor som kämpar tillsammans.

Vad har du för erfarenhet kring att springa lopp?

– Jag har gjort en del lopp, men är egentligen ingen loppmänniska eftersom jag inte bryr mig om tider och resultat. Jag kommer gladeligen sist bara jag har gjort mitt bästa. Men lopp är fantastiskt bra om du vill uppnå ett mål – få saker triggar så bra. Jag har träffat många människor som anmäler sig till nya lopp varje år för att hålla igång hela året. Det är ett perfekt sätt att behålla motivationen.

Tack till våra sponsorer (se mer av dem i våra goodie bags!)

loggor
Annons