TräningspeppTräningskläderBörja tränaTräna med redskapTräningsprogramVardagsmotionTräna utomhus

Testa träningsprofilen Fannie Redmans cirkelpass!

04 maj, 2018 
AvMikaela Råberg
Fannie Redmans cirkelpass
Bloggaren och influencern Fannie Redman är en känd profil i träningskretsar. Här tipsar hon om sitt bästa träningspass – som passar alla nivåer.
Annons

Fannie Redman är träningsbloggare, influencer, PT och kostrådgivare. För henne handlar träning mycket om att hitta något långsiktigt för att inte tröttna.

– Det får inte bara vara ”jag måste komma i form” som är syftet, för då blir det lätt att man tränar kortsiktigt och för snabba resultat. Hitta istället något som intresserar dig där du lär dig nya saker, har roligt och träffar nya människor. Det tror jag gör träningen mer hållbar och långsiktig, säger hon.

Läs också: 3 nyttiga recept med keso – träningsprofilens bästa tips

Att träning och mat hör ihop är hon övertygad om och hon framhåller att det inte behöver vara avancerat.

– För mig har det räckt med hemlagad mat och ett mellanmål som hjälper mig hålla energin uppe. Det gör att jag känner mig starkare, hjälper min återhämtning och håller mig frisk. Har jag till exempel ett tuffare pass planerat ser jag till att få i mig bra med energi kvällen innan.

Annons

Testa Fannie Redmans enkla cirkelpass – för två

Oavsett om du är i startgroparna och skulle vilja komma igång med träningen, eller redan idag älskar att träna, är Fannies enkla cirkelpass något för dig.

Träna med en vän, kollega eller partner. Det här passet passar alla nivåer – och kan göras på såväl gymmet som ute i parken eller i trädgården.

Station 1: Knäböjshopp med high five

Station 2: Utfallsgång

Station 3: Armhävningar med diagonalklapp

Station 4: Omvända crunches (situps). Ligg skavfötters och istället för att lyfta överkroppen, lyft ben och rumpa förbi kompisens.

Station 5: Burpees

 

– 1 minut per station

– 15 sekunder vila mellan varje station

– Gör 4 varv och vila 2-3 minuter mellan varje varv

Källa: Fannie Redman för Keso Foto: IBL

Läs också: 12 trendiga träningstights – med hög midja

Annons