Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

Löpningens dag! Här är 9 smarta löparskor för svensk vinter

29 jan, 2018 
Löparskor till svensk vinter.
Att Löpningens dag inträffar den 3 februari är kanske ingen slump. Löpning kan utföras var som helst och när som helst – men ett par bra terränglöparskor gör det lite lättare! Här är nio favoriter för löpspåret i vinter!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Löpning är kanske den enklaste träningsformen av dem alla. Du kan utföra den nästan var som helst och allt du behöver är – ett par bra skor!

På vintern är kraven på löparskorna desto högre. I vårt svenska klimat måste de klara såväl väta som kyla och halka.

Därför har vi samlat ihop 9 löparskor som håller dig torr och på fötterna i löpspåret – året runt.

 

Terränglöparskor från Salomon (reklamlänk) gjorda för vinterväglag, med dubbar på yttersulan samt Contagrip Premium Wet Traction . Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Vintersko från Salomon.

Terränglöparskor från Saucony (reklamlänk), med gummidubbar på sulan för bra grepp i svårare terräng. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Vintersko från Saucony

Terränglöparskor från Salomon (reklamlänk) med stadig sula som greppar bra på våta underlag. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

vinterlöparskor från Salomon

Terränglöparskor från Adidas (reklamlänk) med design som passar utmärkt för steniga och leriga miljöer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Löparsko vinter Adidas.

Terränglöparsko från Salming (reklamlänk), med en sula som greppar de flesta underlag och ger god dämpning. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sko löpning vinter Salming.

Trailsko från Salomon (reklamlänk), med sula gjord för hala underlag med rejäla dubbar. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Terrängsko från Salomon, blå.

En ovanligt lätt vinterlöpsko från Icebug (reklamlänk), med dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som ger slitstarkt allroundgrepp. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Lätt vinterlöpsko från Icebug.

Terränglöparsko från Salomon (reklamlänk), med dubbförsedd sula som tål hala och blöta underlag. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Terränglopar sko från Salomon, svart.

Icebug Oribi (reklamlänk) i svart och lila är en lätt vinterlöparsko med sömlös insida och är anpassad för olika typer av underlag. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Lätt vintersko för löpning, från Icebug.

 

Läs mer:

7 snygga löparskor just nu – här köper du dem!

Skoexperten tipsar: Därför ska du inte gå i löparskor

Behöver du nya löparskor? Här är 4 tecken

 

Annons