Artikeln innehåller reklamlänkar

Löpningens dag! Här är 9 smarta löparskor för svensk vinter

Löparskor till svensk vinter.

Löpning är kanske den enklaste träningsformen av dem alla. Du kan utföra den nästan var som helst och allt du behöver är – ett par bra skor!

På vintern är kraven på löparskorna desto högre. I vårt svenska klimat måste de klara såväl väta som kyla och halka.

Därför har vi samlat ihop 9 löparskor som håller dig torr och på fötterna i löpspåret – året runt.

 

Terränglöparskor från Salomon (länk till butik) gjorda för vinterväglag, med dubbar på yttersulan samt Contagrip Premium Wet Traction . Läs mer och köp här. (länk till butik)

Vintersko från Salomon.

Terränglöparskor från Saucony (länk till butik), med gummidubbar på sulan för bra grepp i svårare terräng. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Vintersko från Saucony

Terränglöparskor från Salomon (länk till butik) med stadig sula som greppar bra på våta underlag. Läs mer och köp här. (länk till butik)

vinterlöparskor från Salomon

Terränglöparskor från Adidas (länk till butik) med design som passar utmärkt för steniga och leriga miljöer. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Löparsko vinter Adidas.

Terränglöparsko från Salming (länk till butik), med en sula som greppar de flesta underlag och ger god dämpning. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Sko löpning vinter Salming.

Trailsko från Salomon (länk till butik), med sula gjord för hala underlag med rejäla dubbar. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Terrängsko från Salomon, blå.

En ovanligt lätt vinterlöpsko från Icebug (länk till butik), med dynamiska dubbar med toppar av karbidstål som ger slitstarkt allroundgrepp. Läs mer och köp här (länk till butik).

Lätt vinterlöpsko från Icebug.

Terränglöparsko från Salomon (länk till butik), med dubbförsedd sula som tål hala och blöta underlag. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Terränglopar sko från Salomon, svart.

Icebug Oribi (länk till butik) i svart och lila är en lätt vinterlöparsko med sömlös insida och är anpassad för olika typer av underlag. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Lätt vintersko för löpning, från Icebug.

 

Läs mer:

7 snygga löparskor just nu – här köper du dem!

Skoexperten tipsar: Därför ska du inte gå i löparskor

Behöver du nya löparskor? Här är 4 tecken

 

Utvald läsning