Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

En personlig tränares skelett i garderoben...

18 dec, 2009 
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Planerar du att ta tag i träningen efter årsskiftet? Att kanske till och med anlita en personlig tränare? Det är inte alltid det lättaste – därför har vår bloggare och Hollywood-PT Tanja Djelevic satt ihop några tips på hur du hittar rätt i PT-djungeln.

”Hur gör jag for att se ut som Du?” När jag har mina klasser här i LA så får jag ständigt frågor av mina elever som är mer eller mindre baserade på att få reda på exakt vad JAG gör för att komma i form, eftersom de tror att vi som instruktörer och personliga tränare ofta bär på den STORA hemligheten.

Vad många inte vet är att PT:s och fitnessinstruktörer ofta har både ätstörningar och tränar kompulsivt. Inte speciellt hälsosamt alls. En studie som IDEA Health and Fitness association publicerade 2000 visade att 1 av 5 instruktörer led av någon form av ätstorning.

 I vimlet av tränare och träningstips vill jag ge er en liten guide om vad man ska tänka på innan man ger sin underbara kropp till en ny personlig tränare eller instruktör – så att ni kan få de resultat ni vill ha…

Läs hela inlägget i Tanjas blogg som du hittar här!
 
Annons