Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

7 snygga löparskor just nu – här köper du dem!

18 aug, 2018 
Dags för nya löparskor i höst?
Visst är det härligt att ta en löprunda! Vi har hittat höstens snyggaste skor för dig som gillar att springa som motion!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Oavsett om du springer lopp eller bara tar en joggingtur i spåret ibland är det viktigt att ha rätt skor. Och visst vill man gärna att de ska vara snygga också? Här är våra favoriter just nu!

Snygga och bra löparskor 2018:

ANNONS Gel från Asics

Lätta löparskor GEL-Kayano 25 från Asics med gel i häl och framfot och med Guidance Trusstic System-teknologi i sulan för ett mer stabilt och effektivt löpsteg.ANNONS Läs mer och köp här.

Asics löparsko med gel.

För neutralt löpsteg

ANNONS Nike Air Zoom Pegasus 35 passar ett neutralt löpsteg. Zoom Air-enheten ger responsiv stötdämpning som ger extra skjuts till varje steg. Zoom Air-enheten tillsammans med en sluttande häl ger stöd och en mjuk övergång från häl till tå. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Nike Air Zoom Pegasus 35.

Strumpliknande passform

LöparskonANNONS Hybrid Runner Wns från Puma är en lätt och smidig löparsko. Ovandelen är stickad och går i ett stycke för en strumpliknande passform. ANNONS Läs mer och köp här.

Läs också: Löparskor – 4 tecken på att du behöver nya

 

Annons

Med Lunarlon-foam

Löparsko för ett neutralt löpsteg från ANNONS Nike. Mellansulan är tillverkad i Lunarlon-foam som ger en mjuk stötdämpning.ANNONS Läs mer och köp här.

Nike Lunarlon

För långdistanslöpning

ANNONS Adidas Solar Boost passar bra för långdistanslöpning och har tajt, strumpliknande textilovandel och mellansula i Boost-foam för responsiv stötdämpning som ger extra skjuts i steget. ANNONS Läs mer och köp här.

 

Annons

För mångsidiga löpare

ANNONS Edgebounce W från ANNONS adidas Sport Performance. Ett invändigt passformssystem på iläggssulan gör att du kan lossa eller dra åt passformen efter behov. Stötdämpning med flexibel Bounce i mellansulan. ANNONS Läs mer och köp här.

Adidas löparsko med flexibel passform.

För pronerande löpsteg

Lätta löparskor från ANNONS Asics som passar för ett pronerande löpsteg. Skorna har en stabil och stödjande mellansula med Flytefoam- och SpEVA-teknologi för långvarig stötdämpning som ger extra skjuts i steget och gel i hälen. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

 

Läs också: 12 snygga träningstights med hög midja!

Träningstights

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Annons