Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

23 plagg som håller dig varm och torr när du tränar ute

15 apr, 2020 
Visst kan man träna lika bra ute som inne på gymmet! Men det gäller att klä sig efter vädret, och vara beredd på både väta och vind – eller stark sol! Här är 23 träningsplagg som gör träningen skönare!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Just nu är det många av oss som väljer att förlägga träningspassen ute. Dels för att en viss coronapandemi kanske gör att vi har svårt att ta oss till våra vanliga gym och vi försöker distansera oss från andra människor – dels för att det är vår i luften och solen skiner!

Men ännu är temperaturen inte riktigt där det är behagligt att träna i sina vanliga gymkläder ute, och ärligt talat – inte ens mitt i högsommaren är det säkert att värmen närvarar, för att inte nämna risken för vind och regn.

Därför kan rätt kläder göra utomhusträningen betydligt härligare! Här har vi samlat några plagg som ser till att vädret inte hindrar dig.

23 smarta träningsplagg när du tränar ute

Vatten och vindtät jacka från Tretorn – perfekt när vädret är lite ruggigt när du ska ut och träna eller promenera. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Regnjacka från Tretorn.

När det är lite för kyligt för att bara ha en långärmad tröja, men för varmt för att ha jacka – då är västen perfekt! Här är en från Ahkka, läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Dunväst från Ahkka.

Du som ägnar dig åt löpning utomhus nu kan gynnas av en löparsko med bra grepp, som denna från Merrell. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Löparsko från Merrell.

Ett par långa tights kommer man långt med, och oftast räcker det lika väl utomhus stora delar av året. Dessa blommiga är från Indiskas yogakollektion. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Blommiga tights från Indiska.

Underställströjor och långärmade tröjor i material som andas går ofta åt för den som tränar mycket ute. Här är en enkel svart tröja från Casall. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Svart tröja från Casall.

En bekväm sporttopp som låter dig röra dig obehindrat är lika rätt ute som inne. Den här leopardfläckiga är från Indiska. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Sporttopp från Indiska.

Vind och blåst är inte alltid härligt ur träningsynpunkt, men med en vindjacka och ett par vindbyxor blir det ett väldigt mycket mindre problem. Här är ett par vindbyxor från Röhnisch, läs mer och köp här. (reklamlänk)

Håll värmen med den här sköna träningströjan från Adidas. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Annons
Tröja från Adidas.

Kanske hittar du träningsglädjen på cykeln? Då kan ett par cykelshorts göra sommarens cykelrundor mer skavfria! Dessa är från Röhnisch, läs mer och köp här! (reklamlänk)

Cykelshorts från Röhnisch.

Till dessa kanske du vill ha en snygg cykeltröja, som denna från 8848 Altitude! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Cykeltröja från 8848 Altitude.

Håll fötterna torra och varma när du tränar så minska risken för fotskav och blåsor. Dessa träningsstrumpor är från Craft, läs mer och köp här! (reklamlänk)

Strumpor från Craft.

Tränar du sena kvällar? Då kanske lite reflexdetaljer är en bra grej på kläderna, som på dessa tights från Röhnisch. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Håll värmen snyggt! Den här mörkblå funktionströjan är från 8848 Altitude. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Funktionströja från 8848 Altitude.

Träningsskor från Puma, passar perfekt på utegymmet till exempel! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Skor från Puma.

Kanske använder du dig av transportlöpning istället för kollektivtrafiken till jobbet eller när du ska någon annanstans? Då kan en löparryggsäck underlätta – den sitter mycket bättre än en vanlig. Den här är från Salomon, läs mer och köp här.

Ryggsäck från Salomon.

Om det blåser kallt kan ett tunt pannband skydda öronen och hålla hörlurarna på plats. Detta är från Craft, läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Pannband från Craft.

Kanske kan leopardmönstret göra att du känner dig snabbare i löpspåret? Dessa snygga tights från Indiska vill vi ha i vilket fall! Läs mer och köp här (reklamlänk)!

Tights med fläckar från Indiska.

När vädret blir lite varmare han en t-shirt med lite längre ärm räcka även vid utomhusträningen. Denna är från 8848 Altitude. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
T-shirt från 8848

Glöm inte att skydda ögonen om solen är stark. Dina vanlig solglajjor kanske inte sitter tillräckligt stabilt, eller så är du mer rädd om dem. Dessa sportglasögon är från Adidas, läs mer och köp här.

Solglasögon från Adidas.

När du tränar på ute gym eller gör övningar med kroppen som vikt kan det vara skönt att skydda händerna med ett par tunna handskar. Dess är från Craft, läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Handskar från Craft.

Helsvarta vindtights med hög midja från Craft, håller dig varm även när det blåser motvind i spåret! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Om solen ligget på kan en keps vara användbar, både för att skugga ögonen och skydda hjässan från värmen. Denna är från H&M, läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Keps från H&M.

Om du gillar att träna i shorts kanske dessa med dubbla lager kan vara sköna ute, när det blivit lite varmare. De är från H&M, läs mer och köp här. (reklamlänk)

Shorts från H&M.

Läs mer:

Annons