Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningsprogramTräna utomhusVandringYogaMåbra-resan

20 träningsväskor som rymmer allt du behöver

28 aug, 2018 
Ny träningsväska till hösten? Här är några snygga alternativ!
Gymväskan behöver bytas ut oftare än de flesta av oss tror – tänk på alla bakterier som frodas efter dina träningspass! Här har vi samlat 20 snygga och praktiska träningsbagar, gympapåsar och ryggsäckar att packa träningssakerna i!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Att packa träningsväskan – det eviga gisslet.

För dig som tar bilen till gymmet är det kanske inga större problem, det gäller bara att hitta en väska som alla träningsprylar få plats i. Men du som åker kommunalt vet desto mer vikten av att hitta en träningsväska som bara precis rymmer dina kläder, handduk, skor och hygiensaker.

Och sedan kräver själva kånkandet sin åtanke – hur vill jag bära den förmodat tunga väskan till och från gymmet, och kanske till arbetsplatsen däremellan?

Och så får den ju gärna se snygg ut.

Här har vi samlat några olika varianter av träningsväskor som finns i butik just nu – kanske hittar du din nya följeslagare här:

 

Sportbag

Fördelen med sportbagen är framförallt dess storlek. Du får garanterat plats med allt och lite till i en normal bag. Men idag kan du hitta träningsbagar i alla olika storlekar, med hjul, ryggsäcksremmar, i tyg, skinn eller vattentåligt plastmaterial. Med mer.

Annons

Här har vi samlat några snygga och smidiga sportbagar i olika storlekar!

 

Klassisk modell från ANNONS Fred Perry, med både handtag och axelrem i canvas samt slitstark yta i 100 procent PVC. Har sidofack, innerfack och ytterficka. ANNONS Läs mer och köp här.

Sportbag från Fred Perry.
Sportbag från Fred Perry.

Färgglad bag från ANNONS Kari Traa, i PVC och polyester för en tålig yta. Den har flera praktiska handtag samt axelremmar för den som vill bära på ryggen. Är vattentät och har innerficka i mesh. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Sportbag från Kari Traa.
Sportbag från Kari Traa.

Stor och rymlig sportbag från ANNONS Adidas. Syntetsöverdrag på bottnen för en tåligare yta, samt bärhandtag och axelrem. En lös skopåse medkommer! ANNONS Läs mer och köp här.

Sportbag från Adidas.
Sportbag från Adidas.

Träningsbag från ANNONS Nike, med invändig avdelare och flera användbara fack. Slitstarkt material, och har både bärhandtag samt axelrem. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Träningsbag från Nike
Träningsbag från Nike.

Mindre sportbag från ANNONS Soc, med bärhandtag och axelrem samt förvaringsfack på såväl ut som insida. Med hjälp av spännen på sidorna kan du öppna upp och göra väskan större om du vill. ANNONS Läs mer och köp här.

Sportbag från Soc.
Sportbag från Soc.

Sportbag frånANNONS Only Play, med både handtag och axelrem samt förvaringsfack på bägge kortsidor. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Sportbag från Only Play.
Sportbag från Only Play.

Träningsbag från Domyos, rymmer 30 liter. Väskan har flera smarta fack och en stilren design, samt har en yta av polyester som behandlats för att vara vattentät. Läs mer och köp här.

Sportbag från Domyos.
Sportbag från Domyos.

Ordentlig träningsbag från ANNONS Nike, med både bärhandtag och axelrem, samt separat skofack för svettiga, illaluktande gympadojor. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Sportbag från Nike.
Sportbag från Nike.

Stilren, svart sportbag från ANNONS Reebok, med ventilerande fack för fuktiga träningsskor eller -kläder. Vattentålig bottenpanel som är lätt att torka av och anpassningsbara bärhandtag och axelrem. ANNONS Läs mer och köp här.

Träningsbag från Reebok.
Träningsbag från Reebok.

Slitstark väska från ANNONS Peak Performance, med bärhandtag samt avtagbar axelrem och förvaringsfack med dragkedja på utsidan.ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Sportbag från Peak Performance.
Sportbag från Peak Performance.

Smidig bag från Domyos, med plats för 20 liter. Både bärhandtag och axelrem. Slitstarkt tyg samt inner och ytterfack. Läs mer och köp här.

Träningsbag från Domyos.
Träningsbag från Domyos.

Söt träningsbag från Puma i grått och rosa, med flertalet användbara fack och en yta i tålig polyester. Läs mer och köp här.

Annons
Träningsbag från Puma.
Träningsbag från Puma.

Gympapåsen

En klassiker många kanske trodde de lämnat bakom sig efter mellanstadiet – men som är en väldigt smidig och användbar väska! Förutom att den tar extremt liten plats i sig så rymmer den förvånansvärt mycket när du väl fyller den. Kanske har du med dig egna redskap, vattenflaska eller svetthandduk på gymmet? Då är gympapåsen smidig att bära runt sakerna i.

Och för dig som kanske går direkt från gymmet hem och inte behöver duscha på plats får du lätt ner allt du behöver i påsen. Här är några favoriter på marknaden just nu.

Annons

Rosa gympapåsen från ANNONS Soc, med utvändiga fickor i mesh för extra förvaring. ANNONS Läs mer och köp här.

Gympapåse från Soc.
Gympapåse från Soc.

Klassisk modell på gympapåse från ANNONS Vans, med enkel dragskostängning upptill. ANNONS Läs mer och köp här.

Gympapåse från Vans.
Gympapåse från Vans.

Rosa träningspåse från ANNONS Nike, med stort tryck.ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Träningspåse från Nike.
Träningspåse från Nike.

Träningspåse från ANNONS Converse – ja, det gör mer än bara skor! Klassisk modell med snören som dragsko och axelremmar. Svart med vitt tryck.ANNONS Läs mer och köp här.

Gympapåse från Converse.
Gympapåse från Converse.

Ryggsäcken

Många väljer ryggsäcken först och främst av ergonomiska skäl – det är trots allt mycket bättre för kroppen att bära tyngden jämnt fördelat över axlarna än att ta allt på en sida. Dessutom får du båda händerna fria om du har mer att bära och ryggsäcken tar inte lika mycket plats som sportbagen på gymmet då den är byggd på ett stående vis där du staplar träningsprylarna på höjden.

Annons

Det svåra kan vara att hitta en i rätt storlek – för ingen vill ju gå runt med en onödigt stor ryggsäck, särskilt inte på buss eller tunnelbana.

Här är några av våra favoritryggsäckar att ha till vardagsträningspassen!

Toppmatad ryggsäck från ANNONS Nike, där du smidigt rullar ihop det övre utrymme du inte behöver vilket gör att väskan aldrig är större än ditt behov. Den har sidofack, innerfack och vattentät bottenpanel. ANNONS Läs mer och köp här.

Ryggsäck från Nike
Ryggsäck från Nike.

Exocet från ANNONS Snugpak har en inbyggd organizer för att du ska kunna hålla ordning på dina saker, samt ett laptop-fack om du behöver ha jobbdatorn med dig.ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Ryggsäck från Snugpak.
Ryggsäck från Snugpak.

Söt och praktisk ryggsäck frånANNONS The North Face, med ventilerande ryggpanel och mjuka, bekväma axelremmar. Väskan har även laptop-fack och flera mindre fack för värdesaker och vattenflaska. ANNONS Läs mer och köp här.

Ryggsäck från The North Face.
Ryggsäck från The North Face.

Toppmatad ryggsäck från ANNONS Adidas, med smarta sidospännen för att anpassa storleken. Laptop-fack invändigt samt förstärkt botten. Sidofack för exempelvis vattenflaska. ANNONS Läs mer och köp här.

Ryggsäck från Adidas.
Ryggsäck från Adidas.

 

 

Annons