Tilde de Paula Eby får egen sommartalkshow – ”Äntligen”

Tilde de Paula

Tilde de Paula Eby får sin egen talkshow Tilde. Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:26

Efter reklamen: Allt du vill veta om Tilde de Paulas Succékarriär

(1:26)

Tilde de Paula Eby, 48, får en direktsänd talkshow i sommar, vilken kommer sändas från Junibackens terrass på Djurgården i Stockholm. I Tilde kommer hon blanda aktualiteter och underhållning och med ett högre mål att låta samtalet med gästerna få ta lite tid.

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul! Säger Tilde de Paula Eby, i ett pressmeddelande.

Se ocksåSVT:s nya reality-serie Vi eller aldrig.

Det handlar talkshowen Tilde om

Det utlovas spridda skurar i form av gäster och berättelser. Allt från aktuella politiker och kändisar till människor bakom historiska händelser eller okända människor med spännande berättelser eller gripande livsöden.

Tilde de Paula Ebys barn har vuxit upp – så ser de ut i dag!

– Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med. Jag ser verkligen fram emot fredagskvällarna i sommar, säger Tilde i samma pressmeddelande.

När och var sänds Tildes talkshow?

Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play och kommer direktsändas i sex avsnitt från Djurgården i Stockholm.

– Vi tänkte att vi kör live, för då får man ju också en möjlighet att prata om det som är allra mest aktuellt, här och nu, kommenterar Tilde angående det aningen ovanliga formatet med en direktsänd talkshow, i TV4:s Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Det innebär också att vi måste ta hänsyn till allt väder, säger hon och skrattar. Men vi hoppas att vi får en fin sommar.

Tilde de Paula Ebys varning till följarna efter Instagram-dramat

Tilde de Paula om att närma sig 50

I samma inslag i TV4:s Nyhetsmorgon avslöjar Tilde de Paula Eby att det inte är första gången hon får förslaget om sin egen show, men att det är första gången hon vågar tacka ja.

– Jag har varit programledare på TV4 i ungefär 25 år och flera gånger fått frågan, ska du inte göra ett program under eget namn? Och jag har bara sagt nej nej nej, det går inte, det är för läskigt. Sedan började jag närma mig 50 och då vet jag inte vad som hände, jag tänkte: det låter kul, vi kör, berättar Tilde.

Och vi kan bara hålla med!

Tilde de Paula Ebys barn, man och familj

Tilde de Paula har fyra barn, Elian, Zion, Naemi och Illyah med tre olika pappor.

De äldsta barnen, sönerna Elian och Zion, 20 och 19 år gamla, fick Tilde de Paula med Daniel Möllberg, som arbetar som författare.

Dottern Naemi fick Tilde de Paula Eby med Fredrik Bjuhr. Hon är idag 15 år gammal. Idag är hon gift med Thomas de Paula Eby och tillsammans har de sonen Illyah, 8.

Tilde de Paula är själv född den 14 november 1972 i Chile. Hon har en amerikansk mamma och en brasiliansk pappa.

Redaktionens tips

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Väder-Madeleine Westins dolda tragedier – nu berättar hon

Jenny Alversjös barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Dela på: