Tilde de Paula Eby är TV4:s julvärd – egna orden om uppdraget

Tilde de Paula är överlyckliga över att vara TV4s julvärd på julafton.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Nu står det klart att TV4:s programledare Tilde de Paula Eby blir kanalens julvärd på julafton. Så vill du ta en liten paus från julskinkan och pepparkakorna, kan du på julafton slå på tv:n och få lite underhållning från bland andra Gustav och Marie Mandelmann som bjuder in julen till Djupadal med hjälp av både gamla och nya traditioner i Mandelmanns jul. Och såklart är TV4-profilen och barfota-mannen Ernst Kirchsteiger på plats för att avsluta årets julförberedelser i Jul med Ernst. Hela julstöket leds av Tilde de Paula Eby som är lycklig över uppdraget.

Tilde de Paula Ebys hälsning till tittarna

– Jag har återigen fått det ärofyllda uppdraget att vara julvärd på TV4 och i år känns det viktigare än någonsin. I år är vi många som inte får fira jul som vi brukar – som inte får vara med de vi älskar. Det har varit ett svårt år och det blir en annorlunda jul. Att få vara sällskap, för de som vill det, på julafton ser jag som det finaste, säger Tilde de Paula Eby i kanalens pressmeddelande.

Tilde har redan spelat in TV4:s julfirande

Men tillskillnad från grannkanalen SVT, så är det här julfirandet förinspelat, och Tilde fick en liten paus från sitt vanliga program Efter fem för att spela in julaftons-programmet i förra veckan.

”Hemma i Efter fem igen - efter rolig, lång och ljuvlig inspelning i måndags, som ni får se på självaste Julafton!”, uppdaterade hon sina följare på Instagram efter arbetet samtidigt som hon förklarade att hon saknat sina Efter fem-kollegor.

I kanalen kommer man även kunna se julkonserten Late night Christmas med artister som Carola, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, The Mamas och David Lindgren.

Foto: TV4

LÄS MER:

Tilde de Paula Eby och Peter Jihde återförenas i tv-rutan

Tilde de Paula Eby visar upp stora skillnaden mellan jobb och verklighet

Lars Lerin talar ut om sitt missbruk under tidigare julfiranden: ”Inte särskilt trevlig”

Redaktionens tips
Dela på: