Stödet till Hanna Hedlund efter separationen från Martin Stenmarck

hanna hedlund och matin stenmarck

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:31

Efter reklamen: 5 kändispar som har separerat i år

(1:31)

I ett gemensamt inlägg på Instagram skrev Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, nyligen att de har bestämt sig för att skiljas. De har redan levt separerade i ett halv år och nu kommit fram till att relationen ska fortsätta som familj, men inte par. Så här löd texten:

”Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er! Martin och Hanna”.

Sedan nyheten kom ut har de båda fått fint stöd bland kommentarerna. Så här skriver vänner och fans.

Se ocksåHanna Hedlund lämnar Sverige efter skilsmässan.

Varma ord och hälsningar till Hanna Hedlund

Hanna Hedlunds showkompis Pernilla Wahlgren, vars två scenföreställningar Kort, glad och tacksam och Pernilla Wahlgren har Hybris hon spelat i, samt medverkat i Wahlgrens Värld hos, skriver:

”Vi finns alltid där för dig! Älskar dig”.

Vännen Malin Berghagen citerar sin framlidne mamma Lill-Babs. Hennes ord till Hanna och Martin tyder:

”Fina ni. 'Nu väntar ngt nytt som ingen anar än, en väg som leder bort men kanske leder hem men den vägen vill jag gå, vart hän den mig än bär. Så se er inte om och sakna det som var, för det ni djupast känt det finns alltid kvar. Så minns allt som betytt för nu väntar ngt nytt.' Mamma Barbro”

Artisten Jessica Andersson hälsar ”Kärlek till er” och Linus Wahlgren att ”Det blir bra”.

Bland kändisarna som lämnat kärlek i form av hjärtemojis syns Christine Meltzer, Martina Haag, Sanna Nielsen, Sofia Wistam, Keyyo, Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, David Hellenius och många fler. Också fans har lämnat värmande ord.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks kärlekssaga

År 1997 blev Hanna och Martin av misstag inlåsta ihop efter en personalfest på en restaurang de båda jobbade. Det var nyårsafton och de tvingades spendera natten i varandras sällskap.

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har Martin Stenmarck berättat för Nyheter24.

År 2016 gifte sig Hanna och Martin efter att hon friat. För Aftonbladet har Hanna tidigare berättat vad som fick henne att ta steget:

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort. På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Foto: TT

Källa: Hänt

Redaktionens tips

Hanna Hedlund: ”Lovat mig själv att inte vara en bantande mamma”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks dotter Ida går i föräldrarnas fotspår

Därför gifte sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck efter alla år

Dela på: