Hanna Hedlund separerar från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.
5 snackisar från veckan som gått
1:10

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:10)

Slå på ljud

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har bestämt sig för att skiljas. De har levt separerade i ett halvår, berättar de på Instagram.

”Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skriver det tidigare paret i ett varsitt inlägg.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, fortsätter de.

Då gifte sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gifte sig för fem år sedan, och Kilaforsdottern har tidigare berättat att en av anledningarna till det var att hennes pappa Latta Hedlund dog då.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, säger hon till Expressen och menar att faderns bortgång blev en ögonöppnare.

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Så friade Hanna Hedlund

De förlovade sig 2012 efter att Hanna Hedlund firat. Martin Stenmarck hade då gått ner på knä tidigare, men fått nej av sin framtida exfru.

”Tjoho och det är inte ens skottår! Jag gjorde det ändå! Och han skrek jaaaa!”, bloggade artisten strax efter frieriet under 2012, inlägget fortsatte:

”Faktum är att Martin har friat till mig en gång. Hur och varför jag inte sa ja berättar jag inte”.

Instagraminlägget avslutar de med:.

”Kram på er och ta hand om er!”

Foto: TT

Utvald läsning