Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Soraya om stödet efter hatbrevet: ”Världens finaste vänner”

27 aug, 2021 
AvMirijam Geyerhofer
Soraya fick en rumptårta av vännerna.
Ett brev där en tittare uppmanade Soraya Lavasani att använda kläder som döljer rumpan fick stor uppmärksamhet efter att hon visat upp meddelandet på sin Instagram. I dag bjöd vännerna på tårta – i form av just en rumpa.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste

TV4-profilen Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons programledare och syns ofta i rutan under dagens tidiga timmar tillsammans med kollegan och parhästen Martin Järborg. Hon är en omtyckt tv-personlighet som arbetat länge på TV4 och har setts som både nyhetsuppläsare och programledare för olika galor på kanalen.

Men trots sin populäritet var en tittare inte helt nöjd och skickade ett handskrivet brev till Soraya, med en ilsken uppmaning att "klä sig för sin storlek" då tittaren tydligen tyckte att det var obehagligt att se "hennes stora rumpa och lår" i tv.

Fick en rumptårta av vännerna

Vad den anonyme brevskrivaren ville med sitt brev är oklart, men om tanken var att göra Soraya ledsen så verkar den planen ha gått i stöpet. Efter att hon lade ut en text på Instagram om det handskrivna brevet som hon fått adresserat till sig fick hon istället ta emot massor av kärlek av både tittare och vänner och familj.

Annons

Och på hemmaplan slöt några av vännerna upp rejält. När Soraya öppnade dörren till sin lägenhet överraskades hon nämligen av tre väninnor. I ett delat filmklipp på Instagram ses en förvånad och gapskrattande Soraya ta emot en hembakad rumpformad tårta med texten ”Vi <3 din röv!” på

”Utan tvekan den finaste tårtan jag fått” skriver Soraya på Instagram, tillsammans med en bild på tårtan och hashtagen “I like big butts” (jag gillar stora rumpor).

Tränade rumpa och lår med sin PT

Och rumpan fick också sitt, i dagens träningspass fokuserade Sorayas personliga tränare på att bygga muskler i just bakdelen. Hon delade ett videoklipp där hon skrev "Sorran fick ett handskrivet brev hem... Ett hatbrev tillägnat hennes rumpa. Så idag är en bra dag att ge den där starka rumpisen lite kärlek".

Tränaren tillägger även i nästa klipp att "rövisen har en ladd och kraft som få". Så gissningsvis kommer Soraya och stylisterna på TV4 att fortsätta jobba som vanligt utan några hänsyn till brevskrivarens önskemål om klädändringar.

Annons