Sanna Nielsens oro inför Allsång på Skansen – efter gravidlyckan

sanna nielsen
1:47

Efter reklamen: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

(1:47)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 36, väntar barn tillsammans med kärleken Joakim Ramsell. Samtidigt gör hon sig redo för sin sjätte sommar som programledare för Allsång på Skansen. När sångfågeln i veckan gästade Gry Forsell med vänner i Mix Megapol, berättade hon om en liten oro som spridit sig inför de två parallella uppdragen.

Se ocksåallt om Sanna Nielsen: familjen, karriären, skolgången.

Gravida Sanna Nielsen rädd för att ramla på scenen

– Jag har hållit på att ramla hur många gånger som helst men det har aldrig hänt på Allsångsscenen, så då tänker jag att nu i år kanske är året det händer, säger Sanna Nielsen när hon gästar studion och får frågan om hon är nervös inför Allsångspremiären.

Gry Forsells sidekick Jakob Ökvist flikar in att i så fall kommer han sitta bänkad framför programmet i år.

– Nej, inte när hon är gravid!, utbrister Gry Forsell och Sanna själv stämmer in:

– Nej, då får man inte ramla. Jag kommer väl inte ramla, herre gud, skrattar Sanna.

– Det va du som sa det, säger Gry.

Jobbar på ny musik – men SVT sätter stopp

Samtalet går sedan in på hur Sanna förutom att ”baka en bebis” också är aktuell med ny musik. Dock har SVT ett regelverk som stoppar Sanna från att släppa musik för nära inpå premiären av Allsång på Skansen.

– Deras regler är sådana, jag får inte släppa musik några veckor innan eller efter programmet, berättar Sanna och Gry tillägger att detsamma gäller andra artister som jobbar för kanalen med att leda till exempel Melodifestivalen.

Så träffades Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Pappan till Sanna Nielsens barn är Joakim Ramsell som hon varit tillsammans med i 13 år. Paret träffades när Joakim spelade gitarr i Sannas band. De umgicks först som vänner innan en romantisk kärlek växte fram.

– Jag tror att det var väldigt bra att vi lärde känna varandra som yrkesmänniskor först. Vi har alltid haft högt i tak och vågar trampa varandra ordentligt på tårna när det behövs. Att vara rak och ärlig är viktigt för oss båda, i såväl förhållandet som när vi jobbar ihop, har Sanna Nielsen sagt i en intervju med Allas.

Sanna Nielsen om att bli gravid

Sanna Nielsen har tidigare pratat om sina känslor inför att en dag bli gravid, och att hon inte ser det som någon självklarhet att lyckas.

– Varför har ni inte skaffat barn, säger folk. Vadå, tänker jag - man får väl barn? Jag är väldigt ödmjuk inför tanken att det kanske inte går, sa hon tidigare i en intervju med Hälsoliv.

Men visst gick det! Idag bor paret i en villa i Tyresö utanför Stockholm och väntar sitt första lilla liv ihop.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev Sanna Nielsen på Instagram när hon delgav den glada nyheten.

Foto: TT

Källa: Femina, Mix Megapol