Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sanna Nielsens första ord om Pernilla Wahlgren som allsångsledare

26 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren tar nästa sommar över programledarrollen för Allsång på Skansen. Nu delar Sanna Nielsen med sig av några väl valda ord om sin efterträdare.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
10 ögonblick vi minns från Allsång på SkansenBrand logo
10 ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

Inför premiären av sommarens Allsång på Skansen meddelade programledaren Sanna Nielsen att det blir hennes sista sommar på Sollidenscenen och sedan dess har det spekulerats i vem som blir hennes efterträdare.

Och nyligen stod det klart att det är ingen mindre än den folkkära Pernilla Wahlgren som ska axla programledarrollen. Nu delar Sanna och de andra tidigare programledarna med sig av några välvalda ord till Pernilla.

Sanna Nielsens ord om sin efterträdare

På Instagram skriver Sanna nu och gratulerar den nya programledare Pernilla, men passar även på att säga grattis till SVT och alla tittare som nästa sommar kommer få njuta av Pernilla i Allsång på Skansen.

”Det här kommer bli hur bra som helst. Vi kommer få både glädje, värme och humor! Allt för att vi ska få en superfin allsångsupplevelse varje tisdag!”, skriver Sanna på sin Instagram och fortsätter:

”Ha så kul nu på bästa sommarjobbet Pernilla”

De tidigare programledarnas tips

Efter nyheten att Pernilla blir Sannas efterträdare tror de tidigare programledarna Lasse Berghagen och Anders Lundin att den nya programledaren kommer göra succé och att hon kommer ta programmet till en ny nivå.

Annons

– Folklig, omtyckt, rolig, bra och rutinerad. Hon tickar alla boxar i profilen tycker jag, säger Anders, som var programledare från 2004 till 2010, till Expressen och fortsätter:

– Det skulle vara kul om ”Allsång” blev mer än en kavalkad av artister, att man försöker få till något showmässigt av det. Lite specialskrivna nummer och att det händer mer. Och det tror jag Pernilla kommer att göra, det hoppas jag.

Även Lasse, som var programledare för Allsång på Skansen mellan 1994 och 2003, tror att Pernilla är som klippt och skuren för programledarrollen. Och han passar på att skicka med ett tips som han fick lära sig den hårda vägen.

– Mitt tips till henne är att glöm inte tv-kamerorna! Det felet gjorde jag i första programmet, jag glömde bort tv-publiken och jobbade bara mot publiken på Skansen, berättar Lasse till Expressen.

– Efteråt kom det klagomål från tv-tittare som kände sig bortglömda. Men jag hade lärt mig att göra rätt redan till program två.

Foto: TT

5 saker du kanske inte visste om Pernilla WahlgrenBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren
Annons