Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sanna Nielsens framtidsbesked för Allsång på Skansen

14 jul, 2021 
AvIndra Nordemar
Sanna Nielsen i Allsång på Skansen

Den uppskattade artisten och programledaren Sanna Nielsen är inne på sin sjätte säsong av "Allsång på Skansen". Och nyligen gick hon ut med beskedet att hon är gravid. Men klarar hon då av det höga tempot under hela säsongen? Det här är planen!

Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

Det var i slutet av maj som Sanna Nielsen, 36, gick ut med nyheten om att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Joakim Ramsell, 47.

Då var planerna redan klara för att hon skulle leda Allsång på Skansen i år igen. Och under säsongens två första program har hon kört på i det höga tempo som alltid.

– Jag har så mycket energi, det är väl min bebis som ger mig så himla mycket energi tror jag kanske! Jag är pigg och inte ens trött efter programmet. Jag bara tackar, tar emot och njuter av att vi gör det här tillsammans, så känns det som, jag och min lilla bebis, sa hon till Aftonbladet efter första sändningen.

Sanna Nielsen om framtiden för "Allsång på Skansen"

Men ju längre in i graviditeten – desto svårare blir det. Så frågan är hur det ska gå för Sanna under resten av Allsångsäsongen?

Annons

Sanna menar själv att det så klart inte går att avgöra framtiden, men att hon får ta det vecka för vecka.

Sanna Nielsen i Allsång på Skansen

– Sedan är jag väl medveten om att när veckorna går så blir jag säkert tröttare och då lyssnar jag på kroppen, men än så länge funkar det jättebra.

LÄS MER: 10 händelser i Allsång på skansen som vi aldrig glömmer!

SVT:s agerande gällande Sanna Nielsens graviditet

Per Rådelius är projektledare på SVT och även för Allsång på Skansen. Han menar att produktionen är fullt medvetna om situationen, och att han har en daglig kontakt med Sanna angående hennes mående under graviditeten.

– Vi är mycket måna om att det är viktigt att hon orkar och att hon får sina pauser. Om hon skulle säga till mig att något blir för mycket så skulle jag aldrig pusha igenom det i ett sådant här läge, aldrig, säger han till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons