Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sanna Lundells tankar om skönhetsingrepp – det har hon gjort

28 jan, 2022 
sanna-lundell-om-botox-ingrepp-2022
tt
Nu öppnar Sanna Lundell upp om sina tankar kring skönhetsingrepp.
Samtidigt avslöjar hon varför hon vägrar lägga sig under kniven.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Efter den uppmärksammade SVT-dokumentären Under kniven ledd av journalisten Erik Galli ville Sanna Lundell, 43, diskutera fenomenet kring skönhetsingrepp. I Sveriges Radios program Karlavagnen diskuterade Sanna Lundell frågan tillsammans med sina lyssnare. Sanna Lundell ville veta hur människor tänker kring, och har för erfarenheter av, skönhetsingrepp och kroppskorrigering.

TV: Sanna Lundells stilresa genom årenBrand logo
TV: Sanna Lundells stilresa genom åren

Sanna Lundell vägrar göra skönhetsingrepp

Efter det att en person ringt upp och delat med sig av sina tankar om att korrigera sitt utseende, öppnar Sanna Lundell upp om hur hon tänker kring att eventuellt lägga sig under kniven själv.

Annons

– Man har ju mer eller mindre olika hang-ups på saker man stör sig på, nästan hela tiden. Och det där går ju upp och ner tycker jag också. Det är det som hindrar mig från att göra något ingrepp.

– För man kan ju störa sig på någonting och sen ett halvår senare så kanske det är något helt annat som man stör sig på, säger hon och menar att det då är onödigt att göra ingrepp på kroppen eftersom hennes lynne är aningen nyckfullt.

Sanna Lundell: ”Jag älskar botox”

Hon vill inte göra några ingrepp men Sanna Lundell har tidigare avslöjat att hon gärna sprutar in botox i ansiktet – något hon gjort sedan 35-års ålder.

– Absolut, jag älskar botox. Jag har en bekymmersrynka som är utav helvetet grav om jag inte kör botox där. Nu måste jag fylla på. Jag är snål och är helt ointresserad av att betala överpriser, jag går till en tjej som tar 800 kronor.

– Hon kan också korrigera min ansiktshalva som har mindre styrsel när jag blir stressad. Jag gör det sedan jag fyllde 35 och blev rynkigare och rynkigare, sa hon i Daniel Redgert podcast Tankar med...,2017 enligt Aftonbladet.

Annons

Foto: TT

Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte visste
Annons