Så får Charlotte Perrelli ihop äktenskapet med Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag
1:51

Efter reklamen: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

(1:51)

Slå på ljud

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och entreprenören Anders Jensen, 46, har varit tillsammans i elva år och är gifta sedan 2015.

De har två barn tillsammans, Adrian och Alvin, och båda har barn sedan tidigare förhållanden. Tillsammans med exet Nicola Perrelli fick artisten Alessio och Angelo, och företagaren har dottern Izabella från sitt äktenskap med sportjournalisten Suzanne Sjögren.

Anders Jensens hyllning till Perrelli

I podcasten I huvudet på en entreprenör berättar Anders Jensen hur de får ihop vardagen och kärlekslivet med sina välfyllda scheman.

– Vi har ju naturligtvis hjälp med en del, som städning och barnflickor och så. Sen har jag en fru som är fantastiskt på att ta hand om det praktiska. Hon är ju en tjej från den småländska myllan från början, så hon gnäller aldrig utan säger ”jag fixar det här”, säger han och fortsätter:

– Så hon har dragit ett jättelass när det kommer till barnens skolgång och så där. Sen har hon också ett annorlunda arbete där man ofta jobbar kvällar och helger, vilket gör att hon har möjligheten att dra ett tyngre lass under vardagen.

“Det är viktigt för passionen ”

Paret har båda väldigt många bollar i luften. Det är flera boenden, bolag och en artistkarriär samtidigt som förhållandet ska vårdas. Anders Jensen säger att de båda är måna om att äktenskapet ska fungera.

Väder-Anki bytte bana och blev författare – så lever hon i dag

Eftersom de båda varit gifta tidigare ser de sin relation som en andra chans att få det att fungera. Och de är duktiga på att få ihop pusslet och få tid ihop, menar han.

– Vi tar en weekend, vi sticker i väg mitt i veckan någon gång, bor över på hotell. Vi är duktiga på att gå ut och ta middagar själva, fungerar inte det så ses vi över en lunch. Vi är bra på att hitta tillfällen tillsammans. Det tycker jag är väldigt, väldigt viktigt. Det är viktigt att få sitta ner och prata utan att bli avbruten av barn, det är viktigt för passionen att få sitta ner och prata bara vi, säger Anders Jensen i podcasten.

Foto: TT

Utvald läsning