Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så är relationen mellan Camilla Läckberg och svärföräldrarna

15 dec, 2021 
Simon Sköld och Camilla Läckberg.
Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit ett par i över sju år.
Så här är relationen mellan författaren och hennes svärföräldrar!
Annons
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit ett par sedan 2014 efter att de träffats under ett pr-möte. Och det slog gnistor direkt.

”Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet…”, skrev författaren på sin blogg då.

Och sedan dess har hon alltså fortsatt titta på honom.

Året efteråt förlovade de sig, de fick dottern Polly 2016 och 2017 gifte de sig under en hemlig ceremoni, och en vecka efter det blev det officiellt.

“Roliga saker gör man ju gärna fler gånger!! Och eftersom vi inte vågade söka hindersprövning i Sverige innan vigseln där, på grund av risken att det skulle läcka ut i förväg då - så har vi idag gift oss igen, och nu även juridiskt – i Svenska Kyrkan i New York”, berättade Läckberg på Instagram.

Annons

Simon Skölds mamma om Läckberg: “Det är MVG”

Så parets förhållande är fint, men hur ser det hur med relationen mellan Camilla Läckberg och svärföräldrarna? Jo, den verkar vara lika fina, den!

De träffades 2014, något som författaren berättade om på Instagram. Och det gick tydligen toppen.

“Klart du är ‘godkänd’. Det är MVG”, kommenterade nämligen Simon Skölds mamma Anette Sköld då.

Svärföräldrarna om ålderskillnaden

Strax efter att Simon och Camilla träffades fick MMA-fighterns föräldrar frågan hur de tänkte kring ålderskillnaden på 13 år.

– Om det hade varit tvärtom hade det inte varit något konstigt. Om han hade varit 39 och erkänd och hon hade varit en vanlig tjej hade det inte varit något speciellt. Det är bara att hoppas det blir bra, förklarade Christer Sköld i Expressen vid tidpunkten.

Till Amelia berättar nu Anette och Christer Sköld att de flyttat från sitt tidigare hem i Hultsfred för att kunna vara närmare sin son och framför allt deras barnbarn Polly.

I intervjun berättar de också om det lite märkliga att få frågor om Simon och Camillas åldersskillnad från tidningarna.

– Vad skulle vi säga? Var det bara för att Camilla är äldre än Simon? Det är tio års skillnad mellan oss.

Och relationen mellan Läckberg och svärföräldrarna verkar fortsatt god. Titt som tätt dyker de upp på hennes Instagram, och i kommentarsfälten utbyts ofta kärleksfulla meddelanden.

Foto: TT

Annons