QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Camilla Läckberg har klippt lugg – visar nya frisyren

17 nov, 2021 
Camilla-läckberg-lugg-frisyr-2021
tt/Instagram
Vilket klipp!
Nu visar Camilla Läckberg upp sin nya trendiga frisyr, se bilden här.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Camilla Läckberg – om relationen till sin kroppBrand logo
TV: Camilla Läckberg – om relationen till sin kropp

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, är inte den som sparar på krutet när det kommer till lyx och flärd. Hon väljer att titt som tätt visa upp sitt glamorösa liv på sina sociala medier, bara de senaste veckorna har vi bland annat fått se när hon besöker femstjärniga restauranger och hennes urmysiga weekends. Men författaren är också noga med att påtala att det är hennes hårda jobb som ligger till grund för hennes lyxiga liv.

– Man märker att det finns väldigt mycket av att man vill vara känd, man vill vara rik, man vill synas, man vill ha en Youtube-kanal, man vill ha egna märken. Men man kanske inte riktigt förstår vad det innebär med jobbet bakom. Det är ju inte så att jag har vunnit på lotto, utan det är någonting som tagit väldigt lång tid att bygga upp och egentligen började redan i min barndom när jag skaffade mina första extrajobb som 11-åring, har Camilla Läckberg tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons
Camilla Läckberg som vi är vana att se henne – i långt och tjockt svall hängandes över axlarna.

Camilla Läckberg om miljonregnet

Och nog ger Camilla Läckbergs hårda jobb frukt. Härom månaden släpptes författarduon Camilla Läckberg och Henrik Fexeus första gemensamma roman. Redan i september kom uppgifter om att boken med namnet Box (som är den första delen i en trilogi) sålts till hela 60 länder och att de redan då tjänat långt över 100 miljoner – detta innan boken ens släppts.

– Det känns lite overkligt, jag vet knappt hur jag ska kommentera det, sa Camilla Läckberg till Femina.

Annons

Camilla Läckbergs hårförvandling

Så visst är det bra att hon unnar sig något då och då. Nu senast valde hon att tillbringa lite tid i frisörstolen, för att senare möta nya säsongen i en helt ny frisyr. Hennes vackra mörka man är numera utbytt till en lättare variant med en inramande lugg.

Se ocksåJenny Strömstedts 10 bästa frisyrer genom tiderna.

Camilla Läckberg har alltså skaffat sig en version av den nu så trendiga wolf cut:en.

”Nämen. Det blev lugg!!! Du är grym Marcella Hitti”, säger Camilla Läckberg när hon tackar sin frisör och visar upp nya fina frippan på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram

Se också: Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författarenBrand logo
Se också: Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren
Annons