Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så är Kjell Bergqvists relation till exfrun Yvonne Ryding i dag

23 feb, 2023 
Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding
För 25 år sedan skilde sig skådespelaren Kjell Bergqvist från modellen Yvonne Ryding.
Åren som följde var stökiga exparet emellan, men hur ser det ut i dag?
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

2004 gifte sig Kjell Bergqvist, nyligen fyllda 70 år, med sin Karin Berqvist, 51. Och sedan start har de haft en fin relation, något som han tidigare berättat om för Expressen Hälsoliv.

J– ag är så glad och lycklig över Karin på alla sätt. Hon är smart och beläst. Karin är 18 år yngre, men jag brukar säga att hon är 18 år klokare. Jag har alltid haft humör, blivit förbannad och slagit i skåpdörrar. Sådant jag i efterhand tycker är trams. Redan från början sa Karin: "Släpp det, Kjelle. Om två minuter är det glömt." På 18 år har vi icke bråkat en enda gång. Vi har haft diskussioner när vi tycker olika, men aldrig sagt din jävla idiot, säger han.

Relationen till exfrun Yvonne Rydling

Innan han träffade sin Karin så var Kjell Bergqvist gift med miss Universum-vinnaren Yvonne Ryding. De var äkta makar i 13 år innan de separerade 1998.

Annons

I dag har de bra kontakt, och Kjell Bergqvist berättar för Aftonbladet att hon och Karin också har en fin relation.

– Min exfru Yvonne har också varit helt fantastisk mot Karin från början. Att det inte skulle varit så hade jag annars kunnat tänka mig när jag och Yvonne inte riktigt var on speaking terms. Men de har varit jättebra vänner i alla år och i julas var vi i Thailand hela gänget. Jag tycker vi har lyckats bra. Det är klart det var några år runt skilsmässan som inte var så jävliga roliga, men sedan har det verkligen funkat bra.

Kjell Bergqvists nya liv med sonen Leo

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding har två barn ihop, döttrarna Sandra, 34 och Nathalie, 29. Från en tidigare relation har han också dottern Johanna, 49.

Tillsammans med Karin Bergqvist har han också sonen Leo, 15.

– Jag började ett nytt liv igen, den här gången med en liten kille. Han är 15 år nu och allt funkar så bra. Leo är verkligen en skön lirare, säger skådespelaren till Aftonbladet.

Till Expressen har Kjell Bergqvist tidigare berättat att han förstod att det skulle bli ett barn till när han träffade sin 18 år yngre partner.

– Han var absolut planerad. Det är Karins enda barn. Hon var 29 när vi träffades. Jag förstod från början att det fick jag ju ta på köpet.

Foto: TT

Annons