Robinson-Olivia öppnar upp sig om viktraset

Vänster: Olivia som ler. Höger: Olivia i Robinson.
Alla Robinsonvinnare genom åren
1:34

Efter reklamen: Alla Robinsonvinnare genom åren

(1:34)

Slå på ljud

Olivia Baldwin lever vanligtvis ett ganska glamoröst liv. Hon jobbar som VIP-drinkbordsservitris och har Stureplan som sitt andra hem. Att åka till Haparanda Skärgård för att tävla i Robinson var enligt Olivia själv en av hennes absolut största utmaningar. Det var dock en utmaning som partypinglan klarade galant och hon slutade på en femte plats.
– Jag må inte inte ha vunnit Robinson, men jag känner mig som en vinnare efter att ha läst alla era fina kommentarer, skriver hon på sin Instagram efter det att hon åkt ut ur tävlingen.

Under programmets gång är det många saker som är tuffa för deltagarna, en av dem är bristen på mat. I slutet av säsongen får deltagarna för första gången sedan de lämnade sina hemorter både väga sig och titta sig i spegeln. Därefter får de gissa sin viktnedgång och den som kommer närmast sin vikt vinner ett pris. Olivia blir chockad när resultaten avslöjas och hon får veta att hon väger under 50 kg.
– Gud, jag ska inte väga så här lite med tanke på min ålder och längd, sa hon.

I DUO-poddens, med Andrea Norrman och Mimmi Kapell, senaste avsnitt öppnar hon upp sig om vad som hände efter programmet.
– Nej asså wow, ni ska bara veta hur mycket jag åt de första dagarna. Bara första dygnet kanske jag åt lika mycket som en normal människa äter på tre hela dagar. Och det är utan att krydda, jag åt så jäkla mycket. Jag hade typ ingen mättnadskänsla, jag kunde äta tre stora portioner middag och sen så ba "nej men jag tar en fjärde", säger hon.

I en frågestund på sin Instagram berättar Olivia att det hon saknade mest under inspelningen var just mat. Hon avslöjar även vad den första måltiden var.
– Det första jag åt var mammas köttfärsås!! Det är det bästa jag vet, skriver hon.

Utvald läsning