Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgrens stolthet över barnen: “Genuina och snälla”

20 jun, 2023 
pernilla och familjen wahlgren
Visst är hon stolt över barnens framgångar, men lyckligast blir Pernilla Wahlgren när hon får höra hur snälla Bianca, Benjamin, Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren är.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

På tisdag är det premiär för årets säsong av Allsång på Skansen, och den här gången är det ingen mindre än Pernilla Wahlgren som är allsångsledare.

Till vardags har hon ett annat viktigt uppdrag, nämligen som mor till fyra barn.

Oliver Ingrosso är äldst i skaran, och han driver restaurang, producerar musik och dj:ar. Dottern Bianca Ingrosso är en framgångsrik entreprenör, en av Sveriges största influencers och har ett eget tv-program.

“Lyckligast blir jag över att få höra hur genuina och snälla de är mot folk”

Mellansonen Benjamin Ingrosso när likt sin mamma en stor artist, och vad yngsta sonen Theo Wahlgren, 16, ska hitta på väntar hon med spänning på.

Vad hon dock vet är att han är “världens snällaste och lugnaste tonåring”, som hon beskriver honom i en intervju med på Allas.se.

Annons

– Det är så otroligt skönt! Jag har aldrig pushat mina barn till att bli framgångsrika eller tyckt att de ska jobba med det ena eller andra. Viktigast är att de får utlopp för det de känner passion för. Visst är jag stolt över att det går så bra för dem, men allra gladast och lyckligast blir jag över att få höra hur genuina och snälla de är mot folk eller när jag får kommentarer från personer i samma bransch som säger att de är så lätta att samarbeta med. Det gör mig stolt på riktigt, säger hon.

Familjen Wahlgren-Ingrosso hörs nästan varje dag och ses varje vecka.

Och kärleken är besvarad, säger Pernilla Wahlgren.

– Mina barn tycker att jag är rolig också. Vi var ute efter Elle-galan häromkvällen, och både Bianca och Benjamin ringde dagen efter och sa att vi måste festa mer tillsammans. Det är ju ett gott betyg.

Pernilla Wahlgren om att bli farmor: “Grät när han berättade”

Snart blir också familjen Wahlgren Ingrosso ännu större. Äldsta sonen ska nämligen bli pappa, och Pernilla bli farmor för första gången..

– Jag grät när han berättade nyheten! Visst har jag längtat efter att bli både farmor och mormor, ändå blev jag både förvånad och chockad när han berättade. Jag blev så otroligt glad!, säger Pernilla Wahlgren till Allas.se.

Foto: TT

Annons