QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Arvid och Ida om bluffen i Gift vid första ögonkastet

20 jun, 2023 
Det fanns inte mycket som tydde på att Arvid Stark och Ida Lind skulle bryta upp med varandra efter Gift vid första ögonkastet.
Ändå sade han nej till att fortsätta – innan han gick ner på knä och friade på riktigt.
Annons
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

Många var hakorna som tappades under måndagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet.

Det var den stora dagen när paren bestämmer sig för om de vill fortsätta att vara gifta, eller skiljas och gå vidare med sina liv. Arvid och Ida har verkat hitta varandra bra under säsongen, och inför det stora beslutet trodde nog de flesta att det skulle bli ett rungande “ja” till fortsättning från båda håll.

Experterna i chock efter Arvids nej

Och Ida svarar att hon gärna fortsätter, men när det kommer till Arvids tur säger han nej.

– När jag tror att han ska säga ja då säger han nej. Jag var helt i chock. Vansinnigt tråkigt. Hela mitt hjärta går itu, säger Ida i programmet.

Tiden går och alla i rummet ser chockade ut. Tills Arvid tar till orda igen, och går ner på knä.

Annons

– Inte under de här omständigheterna. Nu vill jag göra det här på mitt sätt. Så därför vill jag fråga dig Ida, på riktigt nu, vill du dela ditt liv med mig?, frågar han och får ett nytt ja till svar.

Ida: “Den jäveln, vad gör han?”

Nu har det gått ungefär ett år sedan scenerna spelades in, och Arvid Stark ångrar inte sitt lur.

– Jag kände mig lugn och trygg i var jag hade Ida, men det var ändå nervöst. Jag tänkte på vad hennes reaktion skulle bli, men det var också roligt att lura henne lite. Hon sa ”Din jävel!” efteråt, säger han till Aftonbladet.

Och Ida säger att hon hade svårt att förstå vad som hände.

– Jag har lärt känna Arvid och kände att han skulle inte komma så fint uppstyrd och klädd till en beslutsdag om man tänker säga nej till tjejen, det var vad jag tänkte spontant, efter att jag först hunnit tänka ”Den jäveln, vad gör han? Säger han rätt nu, vad fan!”, säger hon till tidningen.

Om Ida och Arvid fortfarande är ihop får vi veta på måndag, då Gift vid första ögonkastet – Vad hände sen sänds på SVT1 och SVT play.

Foto: Ulrika Malm/SVT

Annons