Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgrens hårda ord om Christian Bauers hem

25 mar, 2022 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
TT
Pernilla Wahlgrens nya hus är snart färdigt, och tanken verkar vara att även Christian Bauer ska bo där.
I Wahlgrens värld får vi se hur hon hälsar på hos honom.
Och trots att artisten verkar trivas där är hon inte helt nöjd.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Pernilla Wahlgren är i full färd med att få sitt nya hem färdigbyggt. Drömhuset på Lidingö kommer att bli 300 kvadratmeter stort och det senaste året har vi kunnat hänga med under arbetets gång.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också. Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Nyligen berättar Pernilla Wahlgren också att hon varit tvungen att ändra lite i sina planer för huset. Från början var det tänkt att finnas en hiss från garaget hela vägen in i huset, men på grund av strul med bygglov beslutade hon att bygga en uppfart istället. Något som kommer ge huset en känsla av lyxhotell.

Annons

– Jag vill inreda huset så att det känns som ett lyxigt boutiquehotell så att mina barn ska vilja checka in där och betala orimligt dyra pengar för en hotellnatt hos Pernilla Wahlgren, säger hon i ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam.

”Det är inte så snyggt”

Sedan ett år tillbaka är hon tillsammans med Christian Bauer, som förmodligen lär flytta in tillsammans med sin nya kärlek när huset väl är klart.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld hälsar Pernilla Wahlgren på hos pojkvännen, som bor i en stuga på landet.

– Det är faktiskt väldigt mysigt att vara där. Det är otroligt enkelt och spartanskt, men det är inte en inredning som jag hade valt. Det är rent och snyggt och... eller det är inte så snyggt, men det är rent, säger hon och skrattar.

Och trots det verkar hon känna sig sig hemma hos killen.

Wahlgren och Bauers samboplaner

När paret gästade Carina Bergfedts talkshow lät det på dem som att de var redo att flytta ihop i det snart färdigbyggda huset.

Annons

– Det hoppas man ju. Men än så länge är det väldigt mycket rosa i det här huset, säger Pernilla Wahlgren i programmet och tillägger att han nog kommer få vara redo att anpassa sig.

– Jag har ju byggt en jättestor walk in closet, och ett 300 kvadratmeter stort hus, men det finns ingen garderobsplats för en man. Jag sa det, jag är jätteledsen men det här huset är ritat för mig.

Och det verkar Christian Bauer beredd på att göra.

– Jag kommer nog få plats. Jag har fått två hyllor i ett skåp. Jag har en krok idag, så jag tror att jag klarar mig med det.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått
Annons