Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Lars Lerins nya familjebild med Junior och de fyra barnen

24 mar, 2022 
junior, lars lerin
tt
För 15 år sedan träffade Lars Lerin kärleken i Junior Marques från Brasilien. Idag är de gifta och föräldrar till fyra barn som de stolt visar upp.
Annons
TV: Lars Lerin och Juniors kärlekssagaBrand logo
TV: Lars Lerin och Juniors kärlekssaga

Konstnären Lars Lerin, 67, hade nästan gett upp hoppet om kärleken när han år 2007 träffade brasilianaren Manoel ”Junior” Marques, 44, över internet. Junior åkte till Sverige för att hälsa på Lars, utan att de kunde kommunicera med ett gemensamt språk.

Två år senare hade Junior lärt sig svenska, och paret hade gift sig och flyttat ihop i Lars hus i Värmland. En stor dröm var uppfylld för Lars och en ännu större återstod för Junior som gärna ville få barn. Den önskan är nu uppfylld.

Gästar Malou von Sivers tv-soffa med alla barnen

lars lerin, junior, sonen rafael
Lars Lerin och Junior med sonen Rafael.

När paret gästar Malou efter tio på TV4, visar de upp familjelyckan.

– Junior tycker om den här uppgiften, att bestämma kläder och ha dem som dockor, säger Lars om livet som fyrbarnsfar.

Annons

Lars och Junior har två kullar barn, vars mammor bor i Brasilien. De två äldsta sönerna Rafael och Gabriel är 5 år gamla. I helgen som gick fick de sällskap av 3-åriga tvillingflickorna Gerd och Iris som då landade i Sverige för första gången.

– Turbulens uppstår nu vart vi än drar fram, med tåg, kanelbullar, och barn, och väskor, och ja.. det händer saker, säger Lars Lerin till Malou von Sivers i programmet.

Junior älskar sin stora familj

Lars berättar att det i huvudsak är Junior som sköter familjelivets sysslor, medan han själv smiter in i sin målarateljé. Junior kommer från en familj med tio syskon och hans brasilianska syster har följt med till Sverige för att hjälpa till med barnen.

– Jag har en utmaning i att visa dem regler och ge en fin vägledning till dem, säger Junior om sin föräldraroll.

Junior beskriver hur han ser familjelivet som en stor utmaning.

– Med flickorna är det stor skillnad från pojkarna. Det är underbart, som att sätta kläder på en docka. Men flickorna är väldig bestämda, säger Junior.

Malou von Sivers konstaterar att det är härligt att se familjen Lerin med alla barn. På programmets Instagram har en familjebild postats med texen:

”I dag var det barnkaos i studion när konstnären Lars Lerin gästade tillsammans med hela sin stora familj!”

Se hela inslaget där Lars Lerin och Junior gästar Malou efter tio tillsammans med sina fyra barn här.

Foto: TT

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Lars LerinBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Lars Lerin
Annons