Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren avslöjar: Så var kärleksmötet med Christian Bauer

02 jul, 2021 
Vänster: Pernilla. Höger: Christian och Pernilla.
Att Pernilla Wahlgren har träffat kärleken efter många år som singel är det nog få som har missat. Nu berättar hon om tveksamheten hon kände inför att lämna singellivet för att börja en ny fas i livet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artistenBrand logo
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

Som följare av familjen Wahlgren har man fått god inblick i Pernilla Wahlgrens singelliv. Inte minst dottern Bianca Ingrosso har många gånger pratat om Pernillas eviga liv som singel. Sedan några månader tillbaka är det dock slut på detta då Pernilla skaffat pojkvännen Christian Bauer som hon glatt både visar upp och pratar om i sina sociala kanaler.

"Hade som en mur runt mig"

I senaste avsnittet av podden Nyfiken på med Kristin Kaspersen är Pernilla gäst och avslöjar ett och annat om den omtalade relationen. I podden berättar Kristin för lyssnarna att Pernilla och Christian smsade många månader innan de tog sin relation vidare. Enligt Pernilla försökte Christian komma nära inpå men hon var skeptisk.
– Jag förstår ju att det var min egen rädsla, för att jag hade levt själv så länge och känt att det var så tryggt och bra. Det låter superpretentiöst men jag hade som en mur runt mig som jag var tvungen att ta ner själv först, för han kunde inte göra det åt mig, säger hon.

Hon berättar också att det kändes ovant och osäkert att lämna singellivet.
– Jag tyckte det var så konstigt i början. Jag förstod inte hur det skulle gå till. ”Men gud ska jag våga ha någon här hemma hos mig?” och ”kommer inte det kännas konstigt?”, säger Pernilla.

Trots sin ursprungliga tveksamhet till att lämna singellivet och öppna upp sitt hjärta för Christian så är Pernilla idag lyckligare än någonsin.
– När jag väl slutade leta fel och bara öppnade upp både mig själv och mitt hjärta så bara föll det på plats, säger hon.

Annons