Kaos utbröt på Pernilla Wahlgrens show: "Kräktes över bänkraden"

Pernilla Wahlgren sjunger på sin senaste föreställning

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:40

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

(0:40)

I den populär podcasten "Wahlgren & Wistam" får vi följa Pernilla Wahlgren 53, och Sofia Wistam, 55, i deras till vardags såväl som fest. Pernilla Wahlgren är efter den senaste showen "Kort, glad och tacksam" återigen aktuell. Den här gången med föreställningen och turnén "Pernilla Wahlgren har hybris" tillsammans med kända namn som Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki. Och det var under den föreställningen som det utbröt något oväntat.

Pernilla Wahlgren: Det här är den osexigaste egenskapen hos en partner

Kaos utbröt mitt i showen: "Väldigt, väldigt glada i hatten"

Det blev Pernilla Wahlgren varse genom ett mail från en lyssnare mitt under poddsändningen med Sofia Wistam. Det kom från en ung kvinna som nyligen hade besökt hennes show. Upplevelsen blev dock inte som lyssnaren hade hoppats på. Hon skriver i mailet till Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam:

"Bakom oss sitter ett gäng äldre kvinnor som är väldigt, väldigt glada i hatten. Vi blev lite störda, men var så glada att det var dags för show att vi försökte ignorera det", skriver avsändaren och fortsätter:

"När showen var cirka 20 minuter in hör vi ett konstigt ljud och blir helt dyngsura över rygg och hår. Vi vände oss förvånad om och jo, tanten bakom hade alltså spytt på oss."

Pernilla Wahlgren och hennes kollegor på scenen hade inte märkt något men Pernilla ville absolut kompensera tjejen som skrev in och lovade därför att se över möjligheten att låta henne och väninnorna komma och se showen på nytt vid lämpligt tillfälle.

"Tanten" och hennes sällskap på raden bakom verkade dock inte det minsta bekymrade över vad som hänt – utan menade att det är "sånt som händer, det var ju inte magsjuka i alla fall".

Källa: Nyheter 24

Foto: TT

Redaktionens tips

Pernilla efter Jessica Wahlgrens kollaps: “Orolig”

Pernilla Wahlgrens följare rasar – efter samarbetet

Sofia Wistams hälsobesked – så mår kroppen av hårda träningen

Dela på: