Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren har fått nog – efter påhoppen från följarna

26 aug, 2021 
Pernilla Wahlgren i blå klänning.
Pernilla Wahlgren är minst sagt en omtalad person. Inte minst efter att ha träffat den stora kärleken – pojkvännen Christian Bauer. Allt som skrivs om Pernilla är dock inte positivt och det har nu fått henne att se rött.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Efter många år som singel träffade Pernilla äntligen mannen i sitt liv. I maj la hon upp den första bilden på paret på Instagram.
“Man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. “, skrev hon då.

Efter inlägget har Christian skymtat förbi både på Pernillas Instagram, i hennes och Sofia Wistams podd Wahlgren & Wistam och i medier. Paret har dessutom varit ett av Sveriges mest omtalade par.

Annons

Pernilla ryter ifrån

Allt som skrivs och sägs om Pernilla samt om Pernilla och Christian är dock inte positivt och nu har hon fått nog.
“Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola med vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen.”, skriver hon på sin blogg.

Pernilla fortsätter inlägget med att läxa upp läsarna.
“Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut – och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SKVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!! Är ni från vettet?!! Vem LÄSER ens denna skit?!”, skriver hon.

Medieprofilen berättar att hon för länge sedan slutat läsa vad som skrivs om henne på sociala medier.
“Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom- och om mig – som ABSOLUT inte var sant!! Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga.”.

Annons

Hotar med att sluta blogga

Hon avslutar inlägget med att sätta ner foten.
“ Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!! Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg. Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt. Det är upp till er. Sköt er i kommentarsfältet – annars får det vara.”.

Kommentarsfältet på Pernillas blogg har redan fyllts med kommentarer och många är stöttande. “Hoppas innerligt att du fortsätter att blogga. Vore så synd att inte få ”vara med” på allt du gör.” och “Fortsätt blogga. Jag tycker ni är så Härliga hela familjen. Jordnära och naturliga. Ni visar verkligen att ni är ”vanliga” människor…” är några av kommentarerna.

Foto: TT

Annons