Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren ber om ursäkt till pojkvännen

28 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
I år var det första gången som Pernilla Wahlgrens familj firade jul tillsammans med Christian Bauer. Under julklappsöppningen råkade Pernilla Wahlgren dissa julklappen från sin partner. I podden Wahlgren & Wistam berättar hon om vad som hände och ber om ursäkt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par sedan i våras då en gemensam vän förde dem samman. Innan de blev tillsammans hade Pernilla Wahlgren varit singel i 13 år och hon var först inte alls intresserad – då hon älskade sitt singelliv. Men under våren 2021 bekräftades relationen på Pernilla Wahlgrens egen Instagram och efter det blev paret ett av Sveriges mest omtalade.

I podden Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med Sofia Wistam berättar Pernilla Wahlgren nu om julfirandet tillsammans med pojkvännen.

Christian Bauer firade jul med Wahlgren-familjen

I år var det alltså första året som paret skulle fira jul tillsammans. Allting gick jättebra och Christian Bauer hade tagit med sig julklappar som han delade ut till Pernilla Wahlgrens barn, syskon och släkt. I podden Wahlgren & Wistam berättar hon hur det kändes att han köpt med sig julklappar till alla.

Annons

– Jag hade ingen aning om detta. Han hade köpt julklappar till alla mina barn, till alla mina syskon, till min mamma, till min pappa. Jag bara ”va? Hur snäll är du?”

Dissade julklappen inför familjen

En förvånad Pernilla Wahlgren blev dock chockad när hon fick sina julklappar från den givmilde pojkvännen. Det var mjuka paket och kanske skulle Christian Bauer ha siktat in sig på hårdare klappar den här gången. Pernilla Wahlgren säger i podden att hon redan efter julklappsrimmet började ana oråd.

– Nej, nej men, du har väl inte köpt kuddar? säger Pernilla Wahlgren. Hon har nämligen inrett mycket medvetet i sin säng och älskar de kuddar hon har idag och fortsätter:

– Nej, nej, nej, jag vill inte byta mina kuddar, de är jättesköna, säger Pernilla Wahlgren på julfirandet inför alla i familjen.

Detta reagerade Pernilla Wahlgrens barn på och sa till henne "fy fan, vad du är taskig mamma" berättar hon vidare i podcasten.

Ber om ursäkt

Poddkollegan Sofia Wistam tycker att Pernilla Wahlgren kanske kunde ha väntat med att dissa julklappsinköpet till senare så att Christian Bauer inte behövde bli dissad inför de andra. Hon håller med och ger även Christian Bauer rätt.

– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, en offentlig ursäkt till Christian. Och jag sa det efteråt också, förlåt, säger Pernilla Wahlgren.

Foto: TT

Källa: Wahlgren och Wistam, Aftonbladet

Annons