Pernilla Wahlgren: “Är mycket mer bekväm i min kropp”

Pernilla Wahlgren
VIDEO: Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: VIDEO: Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Den har blivit dags för en ny säsong av Masked singer, underhållningsprogrammet där en massa svenska kändisar maskerar sig i olika dräkter.

Med hjälp av ledtrådar ska en jury lista ut vilka som döljer sig bakom utklädnaderna. Sedan starten 2021 består den panelen av Pernilla Wahlgren, Nour El Reafi, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw.

I år heter dräkterna Skrothögen, Superhjälten, Fågelskrämman, T-Rex & Forskaren, Maneten, Magiska boken, Vikingen, Mullvaden, Karamellen, Kungen, Popcornet och Fjärilsfen.

“Jag hoppas att jag har hittat kärleken i mitt liv”

I den första säsongen av Masked singer var det Pernilla Wahlgren som gissade rätt flest gånger.

– Jag trodde att min styrka skulle vara att känna igen röster, men det landade på klurigheten, jag lägger ihop lite pusselbitar här och där, sade hon till Kristianstadsbladet inför säsong ett.

– Det är kul, om man är blyg och inte har sången som sitt egentliga yrke är det ett bra program att vara med i, tillade hon.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har blivit sambos på Lidingö.

Karin Törnblom/TT

På det privata planet går det också bra för Pernilla Wahlgren. I slutet av december förlovade hon sig med Christian Bauer, och planeringen inför bröllopet har satt igång.

– Jag hoppas att jag har hittat kärleken i mitt liv som ska vara för resten av livet. Det känns verkligen så. Det är så harmoniskt och lugnt och enkelt och glatt. Det är väldigt fantastiskt. Det känns som att man har hittat sin partner och bästa vän i en person, säger hon till Aftonbladet.

“Det bor en liten hypokondriker i mig”

Pernilla Wahlgren berättar också att hälsan är bra, även om det finns en liten oro i kroppen.

– Det bor en liten hypokondriker i mig som alltid går runt och oroar sig. Men det är bra, och jag har börjat träna. Det satt långt inne, men det är en jättebra investering inför framtiden med hälsan att i alla fall hålla sig igång, säger hon.

Jessica Wahlgrens kamp i klimakteriet – östrogenplåstren slut

Tv-profilen och artisten menar att hon tränar för att hålla hälsan i fortsatt bra skick.

– Sen är jag mycket mer bekväm i min kropp och jag jagar inte kilon längre i dag. Det handlar bara om att hålla sig stark och frisk, säger hon till tidningen.

Foto: TT

SE OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Utvald läsning