Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Patrik Isaksson har gift sig: “Linda är det vackraste som finns”

20 mar, 2023 
Efter tre år ihop har Patrik Isaksson och Linda Hedlund gift sig.
Bröllopet skedde i Örebro, och artisten är överlycklig.
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Det händer mycket för Patrik Isaksson nu. Snart släpps hans första album på 12 år. Mellan hopp och förtvivlan heter den och kommer ut i maj. Nyligen släppte han den första singeln från skivan, Chelsea hotel, och i sommar vankas det turné.

Inte nog med det, i helgen gifte sig artisten med sin flickvän sedan tre år, Linda Hedlund. Vigseln ägde rum i Örebro rådhus, något som Aftonbladet rapporterat om.

– Det känns skitkul och jättehäftigt och vi är så otroligt glada. Vi gifte ju oss i rådhuset och det gick väldigt fort. Innan var jag lite nervös och undrade vad vi skulle säga och vad hon som vigde oss skulle säga, hon var ju ingen präst. Men hon var jättebra, säger Patrik Isaksson till tidningen.

Annons

Ringarna som utbyttes är designade av Efva Attling, och efter ceremonin firades det på Båsenberga hotell.

Patrik Isaksson är väldigt glad över att ha gift sig.

– Det går knappt att beskriva. Linda är det vackraste som finns. Man kan lugnt säga att jag är en väldigt lycklig man. Jag är så kär och Linda är världens snällaste människa. Det är dessutom den roligaste kvinnan som jag varit ihop med i mitt liv. Vi är precis som ni och tillbringar varje dag ihop. Det går att räkna på två händer hur många nätter vi har varit ifrån varandra, bortsett från när jag var med barnen i Italien nyligen, säger han till Aftonbladet.

Därför dröjer bröllopsresan

Det kommer att bli en bröllopsresa för paret, men den kommer få vänta lite grann.

– Det går inte att få ihop nu. Jag har precis släppt en singel och snart kommer en till. I maj släpper jag också mitt första album på 12 år. Men efter sommaren åker vi på en bröllopsresa, men exakt var är inte bestämt, säger artisten.

Patrik Isaksson har tidigare varit gift med programledaren Sofia Rågenklint, och de har två söner ihop.

Foto: TT

Annons