Patricia och Björn Borgs nya lyxliv – bilderna visar

familjen borg på semester

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:28

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:28)

”Stadssiluett i Boston USA, här kommer vi”, skriver Björn och Patricia Borg i ett av de senaste inläggen på sitt gemensamma Instagramkonto Familjen Borg. De har tagit in på 5-stjärniga Four Seasons Hotel Boston för att följa tennistävlingen Laver Cup på plats i den amerikanska metropolen. ”Team Europe”, har paret taggat sin bild.

Patricia och Björn skaffade Instagram i juli 2013. På kontot har den som är nyfiken, i dagsläget 24.000 följare, i många år kunnat titta in i makarnas liv med familj, flärd, kärlek och resor. I kontobeskrivningen står att de är ”En lycklig familj! Som njuter av livet i Stockholm och Kap Verde!”. Under sommaren har paret visat upp sin vardagslyx runt om i världen.

Köpt hus på paradisö i Kap Verde

Patricia och Björn gifte sig på Värmdö i Stockholm 2002. Året därpå välkomnade de 17-åriga sonen Leo. För två år sedan sålde paret herrgården Alstaholm på Ingarö dit de flyttat strax efter bröllopet. Försäljningen skapade rubriker då fastigheten som de en gång köpt för drygt 3 miljoner kronor nu gick loss för 35 miljoner kronor. Pengarna stoppades snabbt in i en ny bostad, en våning på nära 180 kvadratmeter i Stockholms innestad.

I början på pandemin valde paret att isolera sig på paradisön i Kap Verde utanför Afrikas nordvästra kust där de också har ett boende sedan tidigare.

”Det är bättre att vara på en ö. Ta hand om er alla. Vi är väldigt lyckligt lottade att ha ett hem i Kap Verde, vi är alltid ute och nära havet", skrev intill på en bild från Morabeza Beach Club på den kritvita stranden. Därefter har de fortsatt att varva sin tid i Sverige med att resa till värmen.

Firade bröllopsdag i Stockholm – innan resa till Paris

På Björn 65-årsdag i början på juni befann sig paret i Stockholm. Patricia taggade sin make i en bild där han satt i lägenheten på Norrmalm redo att blåsa ut ljusen på tårtan framför sig. Två dagar senare firade makarna Borg 19-årig bröllopsdag vilket de visade upp genom en gemensam selfie med Stockholms takåsar i bakgrunden. ”Grattis till oss!”, skrev de intill bilden.

Därefter bar det av till Paris och träningsläger med sonen Leo som gått i pappas fotspår och satsar på en proffskarriär i tennis. Också detta förevigades med en bild.

Träffade familj och vänner på Ibiza

På midsommar var paret tillbaka i Stockholm, närmare bestämt Lidingö. De firade dagen på Ellery Beach House, ett påkostat hotell med spa och utomhuspool. Efter det förflyttade sig paret Borg till Sandhamn, skärgårdsön ditt Stockholms grädda vallfärdar om somrarna. Bild på det postades såklart.

Patricia har två vuxna barn från en tidigare relation och i början på juli stundade bröllop för dottern Bianca i Görvälns slott utanför huvudstaden. Patricia och björn var på plats.

Under juli månad hann paret med en rad resor som alla hade med familjeintresset tennis att göra. De spanade in mästerskapen i Wimbeldon, Storbritannien, Tampere Open i Helsingfors och Poznan Open i Polen. Mot slutet av månaden bar det av till värmen igen, den här gången vackra ön Ibiza.

Avslutade sommaren i Polen

På Ibiza umgicks paret med släkt och vänner. I en bild från Tropicana Beach har gemensamma sonen Leo, Patricias son Kasper och tennisspelaren Boris Becker taggats in. ”Den tiden på året! Älskar att spendera tid med familj och goda vänner”, lyder texten intill bilden där ett glatt gäng ler in i kameran.

Mot slutet av augusti var Patricia och Björn tillbaka i Polen vilket de visade med en bild från Warszawa.

Av tidigare nämnda inlägg från Boston, USA att döma fortsätter nu resorna och lyxen in i hösten.

Foto: Instagram

TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
1:13

Efter reklamen: TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

(1:13)

Redaktionens tips

Patricia och Björn Borgs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Här är kändisarna med musikkarriärer – som du inte hade en aning om

Så lever Patricia och Björn Borg idag – parets lyxliv med våningar och resor

Dela på: