Bonde söker fru 2021: Här är årets bönder som söker kärleken!

Två av bönderna i Bonde söker fru 2021, och Linda Lindorff i mitten.
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

Slå på ljud

2021 blir det sextonde året i rad för det populära tv-programmet Bonde söker fru i TV4. Som vanligt har man hittat en handfull svenska singelbönder som längtar efter den stora kärleken.

Se ocksåBonde-paren vi minns från tidigare säsonger, så gick det sen!

Då sänds castingprogrammet för Bonde söker fru 2021

Castingprogrammet, där bönderna presenteras så att den som vill kan få skicka in ett kärleksbrev till just sin favoritbonde, sänds i TV4 och på TV4 Play den 8 april.

Och den ständiga programledaren och romantikern Linda Lindorff tror på den riktigt bra säsong i år.

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Kärlek åt alla – extraprogrammet som bara sänds online

Tre av årets bönder söker kärleken i extraprogrammet Kärlek åt alla som bara sänds på TV4 Play och Cmore. De ska ta beslutet om de vill fortsätta träffa någon av brevskrivarna bara på en vecka, medan övriga bönder har hela sommaren på sig.

Årets bönder i Bonde söker fru 2021:

Pär Eric i Bonde söker fru 2021.

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde, Björnås

Inte långt från Falkenbergs stränder bor mjölkbonden Pär-Eric, eller ”Peja” som han kallas. Han driver en stor mjölkgård med 400 kor och har en stor passion för lantbruk och djur. Singellivet är inget för ”Peja”, som beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska. Han pysslar gärna om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.

Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm

På en vacker spannmålsgård i Västmanland hittar vi bonden Filip. Han är en driven och ödmjuk kille med massor av energi. När han inte driver sin gård ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara

Daniel Eriksson i Bonde söker fru 2021.

Utanför för Vara i Västergötland bor spannmålsbonden Daniel. Han är en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde, Kärrbo

Greta Berglund i Bonde söker fru 2021.

Greta bor på en vacker gård som hämtad ur en saga. Där har hon hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Greta är full av energi och när hon inte arbetar på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Hon vill träffa en kille som kan få med henne på spontana upptåg och som inte är rädd för att visa känslor.

Edit: Greta har hoppat av inspelningen av personliga skäl som hon inte vill gå in djupare på, berättar exekutiva producenten Clara Tengbom för programmet till Aftonbladet.

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö

Jenny Pettersson i Bonde söker fru 2021.

På Väddö utanför Norrtälje bor grisbonden Jenny. Hon har tidigare bott i stan och jobbat som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker nu att hon har allt i livet utom den där sista pusselbiten – kärleken.

Jenny är med i extraprogrammet Kärlek åt alla.

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde, Långö utanför Stockaryd

David Kurtsson i Bonde söker fru 2021.

På en gård mitt i de småländska skogarna hittar vi skogsbonden David. Han har sedan barnsben älskat att vara i skogen och när han inte arbetar ägnar han sig åt sina stora intressen jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

David är med i extraprogrammet Kärlek åt alla.

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde, Vreta kloster

Mikael Backstulid i Bonde söker fru 2021.

Mikael, mer känd som ”Backis” bland sina vänner, är skogsbonde och bor på en gård i Östergötland. Han är en kärlekslängtande kille med stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj.

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde, Vittene

Calle Larsson i Bonde söker fru 2021.

Calle är en energisk man med glimten i ögat, som bor på en vacker gård ett stenkast utanför Alingsås. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Men det är gården som är Calles plats på jorden. Under hans barnfria veckor blir ensamheten extra påtaglig och han drömmer om att hitta någon att tillbringa livet med.

Calle är med i extraprogrammet Kärlek åt alla.

Foto: TV4