Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Nanne Grönvalls fina ord till maken Peter på bröllopsdagen

31 maj, 2022 
Nanne Grönvalls fina ord till maken Peter på bröllopsdagen
I samband med att de firar masonitbröllop hyllar Nanne Grönvall sin make Peter Grönvall på sina sociala medier.
Annons

Nu firar artisten tillika låtskrivaren Nanne Grönvall, 60, och maken Peter Grönvall, 58, 28 år som äkta makar. Men Abba-Bennys son Peter Grönvall och Nanne Grönvall har varit ett par längre än så, och utöver att de firar masonitbröllop firar de även att de varit ett par i 35 år.

TV: Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artistenBrand logo
TV: Nanne Grönvall - 5 saker du inte visste om artisten

I dag firar vi vår 28 åriga bröllopsdag. Älskar dig min underbara make Peter”, skriver hon på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av en bild på sig själv och sin kära.

Peter Grönvall om blixtförälskelsen

1985 hade Peter, Nanne och Angélique Widengren bildat gruppen Sound of Music, och vid tidpunkten var det Peter och Angélique som hade ett förhållande. Nanne levde då samboliv med en annan man, och var samtidigt gravid med sitt första barn, sonen Robin. Men efter att ha arbetat ihop i sju år slog plötsligt blixten ned, enligt Peter som tidigare berättat om den plötsliga förälskelsen i Nanne.

Annons

– Först tänkte jag att det måste vara något fel på mig, så jag ringde min syrra och sade ”du måste hjälpa mig, för jag tror jag har blivit psykiskt sjuk”. Men hon bara skrattade och förklarade att jag hade blivit kär, förklarade Peter för magasinet Tara enligt Expressen 2011.

Nanne Grönvall och familjelivet

Tillsammans med maken Peter Grönvall har Nanne Grönvall de två vuxna sönerna Charlie och Felix Grönvall som går i sina föräldrars musikaliska fotspår. Nanne har som redan nämt även sonen Robin Grönvall från en tidigare relation. Utöver detta så har Nanne och Peter Grönvall försetts med en drös med barnbarn.

LONDON 20220526Peter och Nanne Grönvall anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför kvällens galapremiär av Abba Voyage.Foto Pontus Lundahl / TT kod 10050

”Min bästa vän och stora kärlek Peter”

”Min bästa vän och stora kärlek Peter. Så tacksam för att du finns i mitt liv och allt vi har gått igenom tillsammans som stärkt oss längs vägen. Du är omtänksam, rolig, klok och en kärleksfull partner, och medmänniska och våra barns världsbästa pappa. Tänk att vi har fått dela så mycket, i jobb i över 40 år tillsammans och 34 år ihop. Så mycket minnen och så många saker vi ser fram emot att ta oss an tillsammans i framtiden. Hipp, hipp hurra!. Kärlek i massor från mig och alla vi Grönvallare! Vi älskar dig!”, hurrade hon också på sina sociala medier i samband med maken Peters födelsedag.

Annons
”Så tacksam att ha denna man i mitt liv”, skrev Nanne Grönvall på sina sociala medier i samma veva som makens födelsedagsfirande.

Foto: TT/Instagram

Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
Annons