Nanne Grönvalls succé på Instagram – bjuder på sin dåliga form

Nanne Grönvall ler/ Nanne Grönvall försöker lyfta en hantel.
Vill du börja träna på morgonen undvik dessa 7 misstag
1:07

Efter reklamen: Vill du börja träna på morgonen undvik dessa 7 misstag

(1:07)

Slå på ljud

Nanne Grönvall har haft ett långt uppehåll från gymmet men är nu tillbaka på löpbandet.
“YEAH! Tillbaks på gymet på eeeevigheter. Äntligen! Nu jäklar ska fru Grönvall komma i form igen. Svårt att bryta mönster, men nu är det dags!”, skriver hon i ett av sina senaste instagraminlägg.

Hon berättar för sina följare att detta är en nödvändighet för att hon ska orka med vardagen och tillvaron.
“Med ett väldigt högt arbetstempo just nu, måste jag hålla både kropp, hjärna och själ i form för att orka. Och nu när jag står här på gymet så inser jag hur mycket jag har saknat att få träna; att få känna pulsen, hjärtat och blodflödet rusa glada inombords. Hej kroppen, nu kör vi!”, skriver hon.

Bjuder på sig själv

Men Nanne publicerar inte bara peppiga gyminlägg på sin Instagram utan hon bjuder även på sig själv. För några dagar sen publicerade hon en video där hon visar hur dålig form hon är i efter ett års uppehåll från gymmet.

I videon syns Nanne när hon med stor möda försöker lyfta en liten hantel, göra situps och springa på bandet. Videoklippen ackompanjeras av ironiska texter som “Fortfarande i överraskande bra form!”.

Inlägget har blivit populärt och är i skrivande stund uppe i nästan 3800 gillamarkeringar. Kommentarsfältet fylls med skrattgråtande emojis, hjärtan och uppåtummar. Många följare känner också igen sig i Nannes video “Precis så känns det!!” och “Lite likt mig!”, är några av kommentarerna.

Foto: TT/ Nanne Grönvall/ Instagram

Utvald läsning