Artikeln innehåller reklamlänkar
Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mors dag: 11 presenttips till världens bästa mamma!

25 maj, 2020 
Mors dag 2020
Att ge mamma något fint på Mors dag låter lätt – men det kan vara svårt att komma på vad! Här har vi listat några fina förslag, varav många går att få levererade till dörren!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

5 saker att tacka mamma för på Mors dagBrand logo
5 saker att tacka mamma för på Mors dag

Den 31 maj är det Mors dag och vi är många som passar på att fira våra underbara mammor lite extra! I år blir det kanske inte som andra år, då coronaviruset tvingar oss att hålla avstånd. Många av oss kan inte träffa våra mammor alls just nu.

Men visa gärna att du tänker på henne och älskar henne ändå – hon behöver det kanske mer än någonsin. Här har vi samlat några förslag på hur du kan uppmärksamma lilla mamma i år!

Blommor

Interflora har en särskild Mors dagsbukett i rosa toner som du kan få levererad direkt till hennes dörr. Läs mer och beställ här!

Blommor Mors dag 2020.
Vacker bukett från Interflora.

Läsning

Om mamma sitter hemma mycket nu kanske hon skulle uppskatta något härligt att läsa? Just nu har vi ett Mors dagerbjudande på MåBra och andra Aller-titlar, där du kan göra 5, 10 eller 20 nummer av tidiningen till ett riktigt bra pris! Läs mer och beställ här!

Annons
MåBra nummer 6 2020.
Senaste numret av MåBra.

Minnen

Gör en fotobok med bilder på familjen då och nu! Även om hon inte får träffa sina barn och barnbarn blir hon säkert glad av en nostalgitur genom ett egengjort fotoalbum. På Önskefoto får du just nu 25 procents rabatt om du bestället innan den 31 maj! Läs mer och beställ här!

Fotobok från Önskefoto
Samla minnen som gör mamma glad!

Vacker vas

Något måste hon ju sätta sin blombukett i! Varför inte en vacker vas från Klong? ANNONS Läs mer och köp här!

Annons
Vas till Mors dag 2020.
Fin vas i glas och mässing.

En lugn stund

Har mamma svårt att stressa ner? Eller sover hon dåligt? Kanske vill hon komma igång med träningen men inte på ett gym? MåBra har flera bra webbkurser för bättre hälsa. Du hittar alla kurserna här!

Stressa ner lev mer kurs
Stressa mer med MåBra:s populära kurs!

Grönska

Har mor din gröna fingrar? Då kanske hon skulle uppskatta den här fina odlingskupan från Granit – så fin! ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Odlingskupa från Granit
Låt mamma odla i en odlingskupa!

Bling

Om din mamma gillar smycken finns det mycket att välja på. Kanske behöver det inte vara så komplicerat – ett hjärta med ordet ”mamma” på säger så mycket. Det här silverhjärtat hittar du på Albrekts Guld, ANNONS läs mer och köp här.

Hjärta till Mors dag 2020.
Ett hjärta till någon du älskar.

Bubbel

Det finns också gott om presentförpackningar på olika teman, som den här prosecco-lådan från Bluebox! Den innehåller bland annat guldglittriga badbomber, en tvål med prosecco-doft, vackert doftljus från Voluspa med proseccodoft, karamelliserade gourmetpopcorn med kola och proseccosmak! Läs mer och köp här.

Annons
Proseccolåda Bluebox
Låda med bubbeltema!

Spänning

Gillar hon att läsa deckare? Ge henne det senaste på deckarhyllan – som Sofie Sarenbrants senaste verk ”Mytomanen”! ANNONS Läs mer och köp här.

Sofie Sarenbrant mytomanen
Sofie Sarenbrants ”Mytomanen”.

Egenvård

Ett lyxigt presentset från Rituals kanske man inte unnar sig själv särskilt ofta – men en perfekt present för någon som gillar sköna krämer och tvålar! Här får hon några avkopplande produkter berikade med vit lotus och yi yi ren. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Presentkit Rituals
Härliga dofter från Rituals.

Nattsömn

Låt mamma sussa sött i fina lakan från Åhlens, med somriga mönstret Ängsblomma. 100 procent bomull, tillverkat på hållbart sätt. ANNONS Läs mer och köp här.

Mors dags 2020 lakan.
Vackert lakanset med blommönster.

Läs mer:

Överraska mamma på mors dag – med härlig läsning

Laila: 7 saker det innebär att vara mamma

Benji Madden hyllar Cameron Diaz på mors dag

Annons