Artikeln innehåller reklamlänkar

Mors dag: 11 presenttips till världens bästa mamma!

Mors dag 2020

Slå på ljud

Den 31 maj är det Mors dag och vi är många som passar på att fira våra underbara mammor lite extra! I år blir det kanske inte som andra år, då coronaviruset tvingar oss att hålla avstånd. Många av oss kan inte träffa våra mammor alls just nu.

Men visa gärna att du tänker på henne och älskar henne ändå – hon behöver det kanske mer än någonsin. Här har vi samlat några förslag på hur du kan uppmärksamma lilla mamma i år!

Blommor

Interflora har en särskild Mors dagsbukett i rosa toner som du kan få levererad direkt till hennes dörr. Läs mer och beställ här!

Blommor Mors dag 2020.

Vacker bukett från Interflora.

Läsning

Om mamma sitter hemma mycket nu kanske hon skulle uppskatta något härligt att läsa? Just nu har vi ett Mors dagerbjudande på MåBra och andra Aller-titlar, där du kan göra 5, 10 eller 20 nummer av tidiningen till ett riktigt bra pris! Läs mer och beställ här!

MåBra nummer 6 2020.

Senaste numret av MåBra.

Minnen

Gör en fotobok med bilder på familjen då och nu! Även om hon inte får träffa sina barn och barnbarn blir hon säkert glad av en nostalgitur genom ett egengjort fotoalbum. På Önskefoto får du just nu 25 procents rabatt om du bestället innan den 31 maj! Läs mer och beställ här!

Fotobok från Önskefoto

Samla minnen som gör mamma glad!

Vacker vas

Något måste hon ju sätta sin blombukett i! Varför inte en vacker vas från Klong? Läs mer och köp här! (länk till Awin.com)

Vas till Mors dag 2020.

Fin vas i glas och mässing.

En lugn stund

Har mamma svårt att stressa ner? Eller sover hon dåligt? Kanske vill hon komma igång med träningen men inte på ett gym? MåBra har flera bra webbkurser för bättre hälsa. Du hittar alla kurserna här!

Stressa ner lev mer kurs

Stressa mer med MåBra:s populära kurs!

Grönska

Har mor din gröna fingrar? Då kanske hon skulle uppskatta den här fina odlingskupan från Granit – så fin! Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Odlingskupa från Granit

Låt mamma odla i en odlingskupa!

Bling

Om din mamma gillar smycken finns det mycket att välja på. Kanske behöver det inte vara så komplicerat – ett hjärta med ordet ”mamma” på säger så mycket. Det här silverhjärtat hittar du på Albrekts Guld, läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Hjärta till Mors dag 2020.

Ett hjärta till någon du älskar.

Bubbel

Det finns också gott om presentförpackningar på olika teman, som den här prosecco-lådan från Bluebox! Den innehåller bland annat guldglittriga badbomber, en tvål med prosecco-doft, vackert doftljus från Voluspa med proseccodoft, karamelliserade gourmetpopcorn med kola och proseccosmak! Läs mer och köp här.

Proseccolåda Bluebox

Låda med bubbeltema!

Spänning

Gillar hon att läsa deckare? Ge henne det senaste på deckarhyllan – som Sofie Sarenbrants senaste verk ”Mytomanen”! Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Sofie Sarenbrant mytomanen

Sofie Sarenbrants ”Mytomanen”.

Egenvård

Ett lyxigt presentset från Rituals kanske man inte unnar sig själv särskilt ofta – men en perfekt present för någon som gillar sköna krämer och tvålar! Här får hon några avkopplande produkter berikade med vit lotus och yi yi ren. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Presentkit Rituals

Härliga dofter från Rituals.

Nattsömn

Låt mamma sussa sött i fina lakan från Åhlens, med somriga mönstret Ängsblomma. 100 procent bomull, tillverkat på hållbart sätt. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Mors dags 2020 lakan.

Vackert lakanset med blommönster.

Läs mer:

Överraska mamma på mors dag – med härlig läsning

Laila: 7 saker det innebär att vara mamma

Benji Madden hyllar Cameron Diaz på mors dag