Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mikael Sandströms relation till Lotta Engbergs döttrar

09 jul, 2022 
De har träffats i över två års tid nu, och kärleken mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström fortsätter vara stark.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
VIDEO: Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
VIDEO: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

Det har gått lite mer än två år sedan doktor Mikael Sandström, 64, och Lotta Engberg, 59, offentliggjorde sin relation.

Sedan dess har de varit ett av Sveriges mest uppmärksammade par, och folket har kunnat följa hur deras relation har växt.

Så fungerar sambolivet för Lotta och Mikael

För strax över ett år sedan flyttade de också ihop, i ett hus i Göteborg. Det blev en stor omställning för båda. Mikael Sandström hade levt själv i 13 år, och Lotta Engberg i 6 år innan de hittade varandra och blev sambos.

– I 35 år har jag gått upp klockan sex och gått 2 500 dygnsjourer. Jag är van att jobba mycket och sedan förfoga över min egen tid. Då har jag stängt av telefonen, låst dörren och suttit i fred. Det fungerar inte nu, har Sandström tidigare berättat för Amelia, och tillade då:

Annons

– Lotta älskar att gå upp på morgonen. Hon undrar väl vem den dryge jäveln är som numera ligger kvar i sängen klockan nio. Lotta är mer energisk än jag och går morgonpromenad.

Barnens reaktion på relationen

Paret har också två vuxna barn var från tidigare relationer. När de var med i Jenny och Niklas Strömstedts program Tillsammans med Strömstedts kom frågan om hur de reagerat på relationen upp.

– Ja, vad sa barnen... De blev bara glada för vår skull, kan jag känna, säger Lotta Engberg.

Lotta Engberg och döttrarna Malin och Amanda.
Lotta Engberg och döttrarna Malin och Amanda.

Jenny Strömstedt påpekar i programmet att många i vuxen ålder kanske drar sig för att skaffa en ny relation eftersom att andra runt omkring har starka åsikter.

– Jag har inte ens tänkt den tanken, men vad hemskt det hade varit om barnen verkligen hade sagt..., börjar Lotta Engberg och Mikael Sandström fyller i:

– Jo, det hade varit tråkigt. Men vi har haft för kul och vi är för gamla för att bry oss.

SE OCKSÅ: Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Lotta Engbergs stilresa genom åren

Men det verkar inte som att de behövt oroa sig för det. När Lotta Engberg var med i TV4:s Secret song dök ”Soldoktorn” och hennes döttrar Malin och Amanda upp tillsammans för att överraska programledaren och artisten.

– Att veta att ni tillsammans har smitt planer för att göra mig glad, det värmer så fantastiskt mycket, sade en märkbart berörd Lotta Engberg då.

Foto: TT

Annons