Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Hanna Hedlund om singellivet efter uppbrottet från Martin Stenmarck

09 jul, 2022 
TT

Hanna Hedlund har vant sig vid livet som singel efter uppbrottet med Martin Stenmarck.

– Där jag är nu är jag så himla nöjd att vara själv, alltså verkligen, säger hon i podcasten Bathinas skilda möten.

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Det var förra sommaren som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck via ett långt inlägg på Instagram lät meddela att de valt att avsluta relationen efter 23 år ihop.

“Ja, Allt har sin tid.Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de bland annat i ett gemensamt uttalande på sociala medier.

“Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, fortsatte det.

Hanna Hedlund trivs bra som singel

Och det här med att inte kommentera det hela har de hållit fast vid. Sedan uppbrottet har det varit tyst om det.

– Det tänker jag på ibland, att det är klart att man inte delar med sig av allt. Jag har ju inte delat med mig av min sorg under det här året när det varit mycket sorg. Jag har delat med mig av livslusten, för jag behöver själv se all livslust, har Hanna Hedlund tidigare förklarat i sin och Jessica Wahlgren podcast.

Annons

Men nu öppnar Hanna Hedlund lite på locket och berättar hur hon har det i sitt nya liv som singel.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, säger hon i podcasten Bathinas skilda möten.

Hon tillägger:

– Där jag är nu är jag så himla nöjd att vara själv, alltså verkligen. Jag hittar så många källor till glädje när jag är själv.

”Man behöver få sörja”

I podcasten berättar hon också hur hon gjorde för att komma igenom sorgen.

– Jag tror att det är viktigt att man inte bokar upp för mycket utan att man umgås med alla jobbiga känslor. Precis som en sorg när en person går bort, man behöver stegen. Man behöver få sörja, säger hon och fortsätter:

– En skilsmässa är en process innan, under och efter på något vis. Jag tänker att när vi gick ut med att vi hade gjort det var vår process egentligen klar, på väldigt många sätt.

SE OCKSÅ: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
SE OCKSÅ: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Foto: TT

Annons