Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Melinda Jacobs avslöjar: Så blir bröllopet med E-type

14 apr, 2023 
Martin Eriksson och Melinda Jacobs
I höst kommer Melinda Jacobs och Martin “E-type” Eriksson att gifta sig.
Och paret spar inte på krutet.
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

I det senaste avsnittet av podcasten Familjärt, som hon har tillsammans med John och Johan Valencia, dementerar Melinda Jacobs först ett rykte om att hon och Martin Eriksson separerat. För det visar sig vara rena rama motsatsen.

– Med tanke på att det står att vi ska separera så kan jag nu berätta att vi faktiskt ska gifta oss.

I början av november i fjol gick Martin Eriksson ner på knä och ställde den stora frågan. Och Melinda Jacobs svarade med ett rungande ja.

– Nu blir det bröllop, i höst. I september faktiskt, säger hon i podcasten.

Stora bröllopsplanerna

Bröllopet kommer att äga rum i Vadstena, och festen kommer att hållas på Vadstena slott. Melinda Jacobs berättar att de tänker att det bli storslaget med runt 200 gäster.

Annons

– Det är jättesvårt när man sitter med listan över vilka man ska bjuda och inte bjuda. Och Martin har resonerat så att vi heller bjuder för många än för få, säger hon och berättar att barnen så klart kommer att vara med under den stora dagen – åtminstone under vigseln.

– Jag tänker ju att vi gifter oss allihopa, så det är jätteviktigt.

Melinda Jacobs: “Pirrigt”

Melinda Jacobs är inte nervös inför den stora dagen, men så klart finns det en känsla av förväntan.

– Det är pirrigt för att det är en stor grej och en stor dag. Precis när man ska skrida fram där kan man nog bli lite nervös, med så många människor.

I slutet av januari blev Melinda Jacobs och Martin Eriksson föräldrar till dottern Izadora. Det är Melindas sjunde barn – och “E-types” första.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, säger hon i en intervju med Motherhood.

Foto: TT

Annons